Totalt antall sidevisninger

tirsdag 26. mars 2013

Tirsdag 26 mars, en herlig dag.

La ut en liten invitasjon på FB på mandag og var naturlig nok litt spent om noen dukket opp. Svelvikstranden og planen var en tur ut til Stauper. Yr melder om moderat vind fra nord som siden skal dreie mot øst. Ankommer Svelvikstranden og der står det to biler med kajakk på taket, den ene er Steinar F og den andre er ukjent. Den andre skulle vise seg å være Per Øyvind Strand en hyggelig kar i fra Horten. Han hadde vært på tur i egen regi og fikk øye på bilen til Steinar med en kajakk på taket (pussig nok) og fulgte etter, Steinar følte seg kanskje litt brydd men kjørte på ut til Svelvik stranden.
Per Øyvind.

Steinar F i motlys.
Langs Stauper, her ute er det fint.

Landstigning på Stauper.
Turen ut til Stauper gikk relativt greit for det er ikke veldig langt i fra Svelvikstranden og vi hadde en svak nordavind i ryggen og sol fra skyfri himmel i trynet. Påsken er veldig flott i år, det er nå helt sikkert. Vel i land så er det å fyre opp en medbrakt grill (ikke engangs) og gjøre klar to deilige chilli burgere, hadde bare et brød så da blir det en dobbel burger.
Noen eter Real turmat....

Noen griller/varmer hamburgerbrød.

En hamburger

En dobbel hamburger.
 Etter mat er det dugelige mengder med kaffe som skal gjennom systemet, både inn og ut før man padler videre. Før den tid så er det mye juging i solveggen og vi observerer at vinden løyer helt. Har vi det godt nå tro? Ja det har vi da. Steinar deler ut sjokolade fra en Harrytur til broderlandet og hvilken sjokolade det var, mmmmmm.
På vei hjemover igjen

På vei hjemover igjen II

Se så stille og fint det er, ja jeg tenker på båten altså.

Måtte en tur forbi Silvestre i dag også, den har snart liggi her i 100 år.
Ååh, det er her skeg`n er, nei jeg ser ittno`vann.
Per Øyvind har en usynlig lekkasje, det blir ganske mange liter vann i bakre pakkrom på en relativt kort tur. Han har fått en del triks på å finne det når han kommer hjem. Slike lekkasjer kan være vanskelige å finne, det er nå sikkert. Takk for en veldig flott tur i dag, påsken har ennå veldig mange dager og der skal padles meget mere.
                                                             Video

1 kommentar:

  1. Artig kontrast i båter, med den svarte og den hvite i helt "motsatt" fasong. :)

    SvarSlett