Totalt antall sidevisninger

lørdag 2. mars 2013

Bare en kort lørdagstur.

I dag har jeg padlet med en kar som jeg ikke har padlet med før. Anders er hans navn og vi padlet en liten tur på rett i overkant av 10 km, mye motvind før kafferasten og morsomme bølger tilbake. En deilig dag i mars, men mer vind enn det Yr.no meldte, eller den kom før tiden. Spiller ingen rolle i grunnen for vi kosa oss uansett vind.
Her er vi i land på Nordre Årø, for en god time med kaffe drikking.

Klar for sjøsetting, eller snøskliing.


Anders rasker over isen.
Deilig å komme seg utpå igjen
Været i dag kan beskrives som 6 varmegrader og vind, det var virkelig deilig å padle i dag men noe mer vind enn forventet. Etter en time på rompa og vel i kajakken så fikk jeg skikkelig krampe i benet når det sjøet som værst så klart, men det gikk jo greit. Ble mange morsomme småsurfer og en maks hastighet på 15,9 kmt, greit nok det en dag i begynnelsen av mars.
Deler av Lindholmen øst i bakgrunnen.

Det ble litt sjø  ;ø)

Kanskje et bilde som kommer i Villmarksliv.
En herlig dag er ikke over, men vår tur er over og det var en deilig liten tur. Deilig på den måten at vi merker det varmer. Deilig når vi kom tilbake til bilene og vi kan stå i skjorta/genseren, etter at tørrtoppen er tatt av. Deilig bare å komme tilbake til bilene, uten at vi badet. Ikke det at det var noe fare for et bad i dag, bare så det er sagt. Det var deilig å sitte på en øy og bare prate "skit", drikke kaffe og rett og slett nyte livet. Takk for en herlig tur Anders.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar