Totalt antall sidevisninger

onsdag 2. september 2020

Søndagstur på to hjul.

 Hva får man om man har en Honda og en BMW? En herlig tur kombinasjon og med et flott vær så blir det nesten ennå bedre. Tilsetter man en god kollega så topper det seg helt. Vi har nå gledet oss til denne søndagen i flere dager og jeg dukker opp hos Nikolai klokken 08.56 og vi reiser fra han klokken 09.00

Det var her det skjedde noe med min BMW, den startet ikke og jeg måtte trille den i gang. Jaja sikkert en engangs hendelse, men det samme skjedde på Revetal også, hmmm.

To ulike sykler men med stor kjøreglede i dem begge.

Veien gikk fra Revetal og nordover på Bispeveien i et behagelig tempo, på enkelte rett strekker så var vi vel aldri under 160 kmt, livet begynner jo først ved 180 kmt...... Neida vi kjørte i et svært behagelig tempo og tok en avstikker ved Holtung og kjørte på noen flotte svingete veier, da leker livet. Vi kjører over Hvittingfoss og setter kursen mot Notodden og stopper ved en Circle K stasjon på veien etter Heddal en gang, her blir det en burger og en god kaffekopp, det har vi fortjent.
Så skal vi kjøre over Gaustatoppen og med dette været så blir vel dette en opplevelse.
Veien over toppen gikk veldig greit og på vei nedover på andre siden så stoppet vi og tok noen bilder med Rjukan i bakgrunnen. Livet er herlig og snart tar vi en kaffekopp til.
Her oppe er det fint. Foto Nikolai Grimsø

Honda, Nikolai og BMW.


Fint på Hardangervidda i dag.

Hardangervidda i bakgrunnen og to flotte dyr i forgrunnen. Foto Nikolai Grimsø
Bildet fra siste fylling, dette skjedde i Bø og her ble det også fortært en burger. Det smakte godt for å si det slik. Jeg måtte jo skyves i gang også her og det gikk nesten galt...... Jeg hoppet på i en liten sving og det var vel ikke helt heldig. Nå skal den på service ja.
Takk for en herlig tur Nikolai, dette må gjentaes, har en fin rute i hodet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar