Totalt antall sidevisninger

søndag 6. mars 2016

4 kællær i snøvær.

Fire kællær med fire navn med fire bokstaver hver, Geir, Knut, Egil og Rolf hadde bestemt seg for en padletur i dag. Det var vel egentlig Knut som ønsket en tur, men det er ikke så veldig vondt å la seg overtale til en padletur nå i begynnelsen av mars, det synes igrunnen ingen av oss. Ferden gikk fra Arås til Fjærholmen og over til Ormøya og vidre på baksiden av Torgersøya, dette skjedde i motvind og snødrev. Når vi rundet Torgersøya så kom vinden litt mer på skrå og det var deilig, ferden gikk via Tørrfest og over til Bolærn gjennom Jensesundet. I litt bølger og motskvælp, en alldeles nydelig lunsj (jajøss) 4 skiver med kaviar og majones ble skylt ned med store mengder kaffe etterfulgt av noe sjokolade, memo til eget bruk ta med sjokolade.
2 av 4 kællær er straks klare.

Bare Egil er klar som et egg, sjekk været det er bare så herlig.

Geir ved Barneskjær.
3 kællær på rekke, signalbygget på Jarlsø i bakgrunnen, det kunne da vært bygget mye høyere.

Ikke akkurat glattskurt svaberg, Ormøya er vel bortimot den eneste øya som er slik.

Klokketårnet på Torgersøya.

Bare Egil strekker litt på ryggen.
Knut i bølger.
 Det må sies at lærlingskurven til Knut har vært usedvanlig fin, men så tok han et kurs hos meg og da er det lett å bli bitt for å si det sånn. Nå har vi hatt en del turer sammen og jeg er overhodet ikke bekymret (ikke det at jeg har vært det). Knut kjøper utstyr og har også byttet ut Seabirden med en Zegul Sea Rocket som det kan se ut som han trives meget godt i. Litt mer surfing så er vi der. Jeg er veldig glad for at du er så ivrig på padlingen, mer blir det.
Mellom Bolærn på høyre side.

Straks på vei inn til lunsj og kaffe.
Plutselig var vi tilbake igjen og fire kællær var enig om at vi hadde en flott tur.
Dagens rute, vi padlet med klokken.
Takk for en herlig tur i dag.

5 kommentarer:

 1. I tilsvarende vær ble jeg regelrett på land i dag. :( Men jeg var fortsatt sur for at jeg måtte gjøre vendereis i går, så det var kanskje like greit. Men ser ut som det hadde blitt fint i dag også, om jeg bare hadde kommet meg over dørstokken, ut fra deres tur. Får høvle litt ned til neste gang.

  SvarSlett
  Svar
  1. Dørstokk mila er den tøffeste utfordringen, stå på.

   Slett
 2. The pictures look like they could be taken here. The landscape looks very similar.

  Tony :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank's Tony. I think that is just one Island that is this rugged her. Alle other Island is more polished in our area.

   Slett
 3. Fin tur og så gøy med en nybegynner som tar initiativ og koser seg på havet. Det klokketårnet var flott altså!

  SvarSlett