Totalt antall sidevisninger

søndag 19. oktober 2014

En søndag med parkerings trøbbel.

Nå var det ikke noe stor krise med denne parkeringen, men mer om den siden. Det blåser ikke veldig men det er godt og skyet, ja faktisk så var det tåkete hjemme hos meg. Eyvin er turleder i dag og han får 8 herlige mennesker å dra med på tur i dag.
Skal vi få sett solen i dag? Det er noe alle spør seg om, samt hvor høyt juletre de skal ha......
Ferden går rett østover for så å dreie sydover øst for Lindholmen og mot Roppestadholmen, der hopper Helene og jeg i land for jeg var usikker på om jeg hadde gått i land der før. Helene har også begynt å samle på ilandstigninger, da har man noe å gjøre når man padler.
Litt leking må til.

Ikke de største.

Morsomt, men det kunne vært mye bedre.

På Skrøslingen.

PÅ tide å reise innover igjen

Se på hetta mi, er den ikke fiiiin ;ø)

Janne og Helene i tåka, syd på Søndre Årø.

Så var det bare å skynde seg å bære den på land.
Vi delte opp gruppa litt og Janne, Helene, Ole Magnus og jeg padlet innover litt tidligere. Telefonen min begynner å ringe ved Søndre Årø og det er båtforeningen på Arås som ønsker at vi skal flytte bilene våre da de sperrer inne en del båthengere.
Vi padler kjapt vi og jaggu ringer telefonen igjen og der en annen en som spør om det samme. Vi rekker jo å prate litt innover for det, det skal også sies at det ikke var noe sinne i disse telefonene. Endelig var Janne og padlet med oss igjen og det er lenge siden sist, la det ikke drøye så lenge til neste gang.
Dagens tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar