Totalt antall sidevisninger

mandag 11. august 2014

Dag to, regn, vind og litt sol

Bestandig like morsomt å komme til dag to og høre åssen formen er, overraskende bra egentlig. Det blåste veldig mye i natt etter at Lena var på en snarvisitt. Vurderer været og ser at det er en del svell ut mot Stauper så vi padler langs Østerøya og ser om vi kan komme oss til Trubervik. Som en ekstra service så kan tidligere kursdeltagere få lov til å være med på dag to, etter avtale. I dag hadde vi med en sånn en ;ø), det er veldig koselig og det er veldig bra å ha et slikt tilbud.
Vi pakker kajakker og gjør oss klare for å padle på tur.
Glade og fornøyde vi padler på havet det store.

Været ser jo litt utrygt ut, men skam dem som gir seg, sier nå jeg.

Padlere i motlys er bedre enn elg i solnedgang.
Blir stadig mørkere, men det regner i allefall ikke (foreløpig)

Ærfugl og svell i motlys, det begynner å bli større forhold når vi kommer til Stigerholmene.
Som skrevet så har vi kommet til Stigerholmene og det er et lite stykke ut til Trubervik men her ute så begynner det å bli stort for en grunnkurs gruppe. Vi padler et lite stykke til men jeg bestemmer at vi snur ved en liten navnløs holme syd for Stigerholmene. I grunnen et smart valg for å padle mot gammelt svell i nesten 4 kilometer er ikke veldig smart. Alle klarer fint å snu og vi får noen fine surfer innover igjen. Jeg ligger bakerst og sjekker alle sammen, på den måten så kan jeg dra på litt hastighet også. Det ble 17,2 kmt og her ville jeg gjerne ha padlet mer......
Første kurs som brasserte mat, 3 stk inkludert meg (det er jo ikke helt uvanlig med meg altså...)

Bilder må knipses.

Padler man kajakk så kan man legge til overalt.
En god lunsj er over og den gode praten likeså, det var jo mens vi fyra opp div kjøkken at det begynte å regne, men som noen har sagt før så er det bare morraduggen som har klumpet seg. Vi entrer kajakkene igjen og setter kursen mot Knattholmen og går mellom Veierland og Årø for så å gå inn i kanalen, siden det er høyvann nå.
En annerledes padletur.

Her kan man kun padle ved høyvann.

Etter en overbæring er man på vannet igjen.

Se opp, eller bort, for biler.

Det er litt "mudrete" her, men vi sitter jo i kajakken så det støter ikke oss, dessuten er vi snart ute i havet igjen.

En god kurs søndag er snart over og samtlige har vært veldig flinke, tenker spesiellt på dagen i går med mye bading og lek og egenredninger. Husk å øve på dette etter endt padletur. Takk for en flott helg alla sammen.
Neste kurs er helgen 30 og 31 august og da er det lagt opp som et ekslusivt grunnkurs med overnatting og mat inkludert. Vi snakker helstekt indrefilet, med rødvinsås, wokka grønnsaker fra et annet land og kajakk poteter pluss en dessert. Kontakt Kajakk Sport og Fritid for mer info og påmelding, kun 5 plasser igjen.
Helgas to turer, blå på lørdag og grønn på søndag. Totalt padlet 27,2 kilometer.

3 kommentarer:

 1. Steike jeg likte det bildet der de padler i sivet, med blomst foran! Tøft!!!

  Du skildrer de grunnkursene så bra at jeg får nesten lyst til å holde grunnkurs selv. Det er bare så upraktisk at klubben ikke har utstyr å leie ut, så det er ikke kjempeaktuelt.

  SvarSlett
 2. Takk for det Miamaria, jeg er veldig heldig som har et godt samarbeid med ksf.as.Så er det også veldig hyggelig å holde kurs.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for en hærlig, spennende, lærerik og kuul helg. ;-)

  SvarSlett