Totalt antall sidevisninger

mandag 15. juli 2013

Jeg gikk en tur på stien og padlet litt igjen.....

Jeg la ut en invitasjon på FB til en liten overnattingstur fra Fjærholmen til Lindholmen, lørdag til søndag. Kun en herremann ble med og det var Ketil Bakke og vi hadde det koselig vi. Bål og mat, bål og drikke, bål og småsnakk. Det var et fabelaktig vær på lørdagen men det gikk over i kraftig vind ut på natten en gang, jeg lå veldig godt i hengekøyen, men hadde slurvet litt med tarpen så den ble flagrende i den kraftige vinden. Måtte da stå opp og fikse litt i løpet av natten og se det ble stille. Hvor lenge var egentlig Adam i paradis? Ja det kan man jo lure på og egentlig så skiter vel jeg i det og kan fremdeles bare snakke for meg selv. Jeg våkner av et kjempeblaff og ser bare tarpen stå rett ut som en vimpel, vet ikke hva klokka er men spretter ut og tar ned tarpen, det var en kvist som hadde brukket og da ble det vel en slags kjedereaksjon på dette da. Vel jeg ligger godt i hengekøya under myggnettingen og tar bare med tarpen opp i henegekøya, det er god plass og tarpen tar liten plass.
Det tar ikke særlig lang tid før Ole Lukkøye kommer på besøk igjen...... Våkner ganske brått av noen unger som skriker helt infernalsk på noen navn og en fortvilet som mor som HYSJER, da våkner jeg og finner ut at klokken er halv ti på morran. Sover godt i redet mitt ja.


Her sover jeg veldig godt.

Ketil i telt. Egenlig i shorts da.....

Feste i høyre hjørnet på tarpen knakk i løpet av natten, altså kvisten som den var festet til.

Entrecote marinert i Malibu, flambert i Malibu med stekt løk og tomat. Man trenger ikke noe mer da, mmm

Norsk roqefort, norsk skjærgård, kajakk og Belgisk.... Snadder! Livet er ikke det værste man har...

To føtter et bål og to kajakker.

Litt utpå kvelden så syntes jeg at jeg hørte noe kvekking....
 Som sagt litt utpå kvelden så synes jeg at jeg hørte noe frosk eller padde kvekking, men ettersom inntaket av en utmerket Riesling hadde pågått en liten stund, så lot jeg det være med det. Helt til Ketil sier se hvem som kommer på besøk her da. Han var da rett bak ryggen på oss. Jeg trodde ikke det var amfibier på denne øya gitt men så feil kan man ta. På vår rusletur rundt øya på søndagen så fant vi mange vannhull med masser av rompetroll tett på sjøen så det må gjerne ha vært litt saltholdig også.
Espresso på morgenkvisten er undervurdert.


Man kan simpelthen ikke ha det bedre en søndag morgen.
Vi bestemmer oss for å rusle en tur på denne øya og det er noe man gjør litt for sjelden egentlig, det er veldig mye å se på når man bruker bena.
Se hva jeg fant, er det andre som kaller seg RulleRolf også?????
 Turen går videre og gjennom kratt og lyng, over stein og strand og jaggu meg så møter vi på en flokk geiter også og de var av den bråkete typen. Følte at vi satt igang et korslag i skogen. Snart tilbake til leiren vår og da kommer vi over denne mamman som hysjet på barna sine og hun unskyldte seg veldig. Det gjør ingen ting sa vi og Ketil repliserte at vi har padlet langt ut i havgapet for å slippe unna gnagete kjerringer, da lo hun godt. Det er jo bare å ta det med godt humør.
Nå er vi straks klare for en liten omvei på vei hjem, dame og barn i bakgrunnen skal sjekke RulleRolf.......

Her en videosnutt.

2 kommentarer:

  1. Da blir det ekspresso på meg også etterhvert. :) Artig å høre om dine erfaringer med hengekøya. Det er endel folk i miljøet som er ekstremt negative til det. Klart at det blir vanskelig å henge den opp på en forblåst holme, men det får man ta med i planlegginga. :) Jeg har prøvd min bare et par ganger i skogen her, og min erfaring er at jeg sover bedre i den enn på bakken i telt.

    SvarSlett
  2. Jeg er ekstremt enig med deg og jeg har også kjøpt meg noen nøtter, slike som fjellklatrere bruker. En sprekk i fjellet og man henger godt.

    SvarSlett