Totalt antall sidevisninger

mandag 8. juli 2013

Farrisvannet en vakker dag i juli.

Farris vannet i juli er en smart ting, det er så godt som fritt for båter der. Det kan jo være en god ting, om ikke annet så er det stille da. Kari Reine inviterte til tur og vi ble 8 stykker som valgte ferskvann i dag. Angrer ikke på det for det ble en kjempeherlig tur, igrunnen så hadde jeg heller ikke trodd noe annet.
Vannstanden har vært høyere, som vi kan se.

Gopro head, lurer på åssen bildene ble. Helge er blid.

Lunsj må man ha, dette er angivelig på "Eikenes øya"
Når man snakker om været så hadde i allefall sommeren kommet til oss, det ble spist, det ble badet og det ble ledd under en knallgul sol. Sjelden har latteren og badebuksene sittet så løst, he he.
Alle gode lunsjer har sin ende så også denne og vi valgte å padle videre, selv om vi hadde det veldig godt her vi var. Per Arnt og kone måtte forlate oss, helt sikkert grunnet dårlig planlegging av et middags selskap. Så vi gjenværende seks dro på leit etter Eikenes øya men den var ikke lett å finne gitt, uten kart da vel å merke.....
Badesommer, kommer kanskje til ditt sted også, kanskje....

Luftrøtter, eller tenk dere denne på et bål.
Ferden gikk videre og jaggu meg så er det mange pene plasser her på Farris, kanskje man skal ta seg noen dager og padle rundt dette vannet?
Oddvar padlograferer.

Mye strøm gitt.....

Siv.

Siv og Kari
Det er når vi tok en tilfeldig valgt rute på vår søken etter denne Eikenesøya at omgivelsene ble veldig trange og grunne ikke minst.
Her er det pent og bare blide padlere da gitt  ;ø)

Nå blir det trangt og grunt snart.

Oddvar går med båten, noen gikk med noen andre.......

Det botaniske mangfoldet er stort her, hmm her må jeg tilbake....

Her er det vanskelig å rulle.

Dette er en bro vi måtte gå over og under????

Jeg ser vannet, jeg ser vannet.

Lang lang rekke
Det var jo ikke helt fritt for at vi ble glade når vi fikk vann under båten igjen, bare gress er jo litt dumt egentlig. Det var nå så varmt at noen rullet og noen begynte med litt kamerat redning og egenredning, det er smart på en dag som dette.

Dette klarte du bra. Helge in action.

Kanskje den beste rasteplassen vi har funnet.

Samme som over, en liten strand for kajakk padlere,her kan man også overnatte.


Samme som over og over, her er det relativt ulendt terreng.

For en herlig dag vi har hatt, blide fjes og sol er god knall på en dag som dette. At de samme folkene padler, er jo en kjempebonus. Snart er det torsdagstur med havpadlerne og det er også en god ting. Bli med da vel.

2 kommentarer:

  1. Kult med helt andre omgivelser enn det vanlige. Ser dere har været vårt på lån - vil gjerne ha det tilbake om en ukes tid når jeg går på ferie.

    SvarSlett