Totalt antall sidevisninger

søndag 26. mai 2013

Grunnkurs dag 1 og dag 2.

For en gjeng, for et vær og for en instruktør.... Ææ det skulle jeg kanskje ikke si. Spenningen på dag 1 er bestandig til å ta og føle på. Klarer jeg dette? Skal vi bade? Må vi ta eskimorulla? Hvilken båt skal jeg ha? osv osv. Det er veldig morsomt å observere en gruppe på denne måten, det er også morsomt å hilse på nye "fremtidige " padlere. Jeg er mest spent på åssen de klarer seg på vannet.
Erling er med som hjelpeinstruktør på dag 1. Spenningen er til å ta og føle på etter en briefing om kamerat redning. Da sjøsetter vi og jeg tror på learning by doing og synes selv det fungerer veldig greit. Man kan jo prate om teknikker i det vide og det brede. Litt lett irettesettelse når man padler fungerer helt utmerket.
Deler av gjengen i et kjempevær.
Mor og datter, Ellen og Inger.

Trond i godt driv.

Reidun, alltid blid.

Grethe, med en hatt som stadig blåste av.

Julien, en franskmann i Norge.

Jarle, en god kar som padler bra.
Dag en er som vanlig mye terping på teknikker og særlig blir det lagt vekt på støttetak under aktiv påvirkning. Hva er det tenker du kanskje? Erling og jeg står bak båtene og prøver å tippe de rundt. Dette er god trening og veldig mye humor i selve utførelsen, i allefall for de som står bak og prøver å tippe de rundt. Etter dette prøver vi på forskjellige måter å svinge på. Vi padler rundt og rundt et lite skjær med innlagte momenter på styretak. Så var det tid for lunsj og vi padlet bort til Møyern. Kaffe en god beinstrekk og mer kaffe det er snadder på en dag som i dag. Etter lunsj så var det tid for sideveis forflyting samt mer terping på støttetak.
Noen padler i dykkerdrakt  ;ø)

Støttetaks mester Inger.
Grethe later som om hun er i Dødehavet, tørrdrakt er kult.
På slutten av dag 1 så var det egenredning som stod på programmet.
Dag en er over og jeg tror alle sitter igjen med en viss mestringsfølelse, dag to blir lagt opp som en tur med innlagte momenter fra dag en. Søndagens vær er nok kanskje noe mer blåsete og vi får en god motvind når vi padler mot nord og vi skal inn i en kanal ( den berømte kanalen her i Vestfold) det blåser godt men alle kommer vel frem med hjelp av litt slepeline ;ø) En god lunsj blir unnagjort og veien tilbake er bare ne liten lek i parken med vinden i ryggen, vi har faktisk 3 ganger så høy hastighet tilbake med medvind som vi hadde imot. To deilige dager er over og 8 fornøyde deltager med hvert sitt vått kort er nå klare til sine egne eventyr. Håper vi sees på sjøen snart og husk Camp RulleRolf i september en gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar