Totalt antall sidevisninger

søndag 7. april 2013

Helgen 5 til 7 april.

Startet helt flott på fredags ettermiddag og en kajakktur med Fabian (sønn) vi padlet rundt omkring i Kjøpmanskjær og det ble 4,5 km ut av det. Dette ble en koselig start på helgen. Lørdag morgen så skal jeg guide noen folk ut til Østre Bolærn for Svend Erik og Frode padler fra Engelsviken og over til Østre Bolærn for en overnattingstur. Hvor ble det av alle dere andre lurer nå jeg på, en super tur i et supert vær. Vi, det vil si Gro og Eli, padlet fra Fjærholmen ca klokken 11.30 og vi kom frem 10 minutter før de nevnte herrer Svend Erik og Frode.
Gro er klar med skjenkebrettet.

Naturens eget kjøleskap.

Jada jada.  :ø)

Gro prøver en skikkelig kajakk, en Zegul HV520.

Eli på lunsjplassen.
Jeg skulle veldig gjerne vært med på overnattingen, men andre sysler hjemme tvinger meg til en annen prioritering denne helgen. Dere var virkelig heldig med været, både med tanke på overnattingen og dere som skal krysse fjorden. Tror det er den lengste tråden jeg har lest om på FB, 106 kommentarer og veldig mye synsing, det er nesten på grensen til galskap, drit i å synse og bli heller med på en fjordkryssing. Jeg har krysset fjorden mange ganger og har aldri hatt noen form for problemer, hverken med skipstraffiken eller været.
Gro har ikke Hobbit føtter, de er for små og mangler hår......

Svend Erik får ladet opp telefonen i felt, Wenger er kjekke greier.

Frode snart klar for tur, Svend Erik og Gro også, detter søndag formiddag og snart skal vi padle inn igjen.
Jeg var på vannet klokken 08.30 for å padle ut til Østre Bolærn og denne glade gjengen og det var veldig koselig å komme rundt hjørnet og se et frokostbål, samt få seg litt kaffe.

Straks klar for første legg på søndag, ca 300 meter over til Mellom Bolærn.

Landligge på Mellom Bolærn.

Bak ryggen på Gro er det rester av fangeleieren på Mellom Bolærn.
 Fangeleieren på Mellom Bolærn var den "værste" leieren i Norge under krigen. Her levde det Russiske krigsfanger under helt umenneskelige forhold, det var nok kun en vei ut og det var med bena først.
Vi dveler ikke for mye ved det her (i bloggen altså) og drar heller på en sel safari. Vi ser ganske raskt en ca 35 sel og padler mot dem, de er nyskjerrige og kommer ganske nær.

Nok sel.

Sjekk tjukken... ææ til venstre i bildet altså.

Mer sel.

De er veldig morsomme og nyskjerrige.

Det er betryggende å vite at vi har slike som kan passe på oss.
Takk for en fin tur alle sammen, gleder meg allerede til nesta gang vi treffes. Litt reklame for "vårsleppet på Drammens elva" det skjer allerede neste helg, søndag 14 april, bli med da vel.

3 kommentarer:

 1. Kult med all selen!Kjempekult faktisk!

  SvarSlett
 2. Oy, hva man har gått glipp av! Både turen og tydeligvis en lang diskusjon, ikke sett den. Smart å padle fra hver side på den måten der. :)

  SvarSlett
 3. Ja dette var en super tur Rolf, vi må ha flere turer (y)
  Morsomt skrevet, fikk meg en god latter hehe

  SvarSlett