Totalt antall sidevisninger

søndag 10. februar 2013

Kafotjakktur ;ø)

He he overskriften er ikke skrevet i fylla, selv om det kan se sånn ut. Det er rett og slett en kombinert kajakk tur med innlagt fottur tvers over Hui med kajakker på slep. Marte og jeg møttes på Svelvik stranden for en padletur i et herlig februarvær, mye nysnø og ca 4 minus. Et lite vind drag fra nord og ja det snør jo litt. Padler også i dag Zegul HV og er vel relativt fornøyd med denne. Fremdeles veldig uvant å padle uten ror, så jeg sitter og trykker på fothvileren hele tiden...... Det er også uvant å bruke skeg da, men det funker.
Ved Vakesrholmen og Marte i forgrunnen, eller hun i den blå Nuka`n.
Vi padler over til Vakersholmen og på nordsiden av denne kom vi ikke frem på grunn av is. Det gjør jo ingen ting da padler vi der hvor det ikke er is og vi padler ut til Bukkholmen og mellom denne og Lindholmen er det isfritt og her ute er det veldig pent i dag. Naturen har jo drysset et gavmildt lag med melis overalt i dag. Når vi er her ute så bestemmer vi oss for å padle over mot Nattholmen på Sandefjordsiden, men når vi passerer Flåteskjær så sklir vi i land her for en kaffe og kakebit, Jeg hadde glemt matpakken hjemme og var prisgitt matpakken til Marte, ble klarert ved avgang Svelvik stranden. Hun har med mye mat for en kort tur det er sikkert. Pastagryte i termos servert i kaffekopp sittendes i hver vår fjellduk. Det er egentlig ganske eksotisk i februar. Etterfulgt av mer kaffe og herlig Torobakt brownies med hvalnøtter og rosiner, mmmm.
Marte rasker over isen.
Her har vi gått med kajakker, hvem andre har gjort det tro.

Trasker over Hui, får vi lov, får vi lov, å traske over her.

Vi gikk 1,3 km over denne øya og lo egentlig ganske godt av oss selv.
En god dag, en veldig god dag er snart over og vi padler innover mot Svelvikstranden igjen. Det er litt morsomt å padle med mennesker som ikke er så godt kjent her. Morsomt å spørre hvor tror du vi er nå eller hva heter den øya der? Blir sånne tvilsomme svar, æææ Veierland eller ææ Hui?
Det vil også komme en video her snart. Fikk testet det stativet jeg har støpt og det fungerte veldig bra.

3 kommentarer:

  1. Kjenner meg igjen i denne pedalfoten som trykker og trykker, men søren om det virker på en skegkajakk! Men du venner deg til det. Bruk kreftene til å "sykle" med beina istedenfor, da glemmer man pedalene man likevel ikke har. Går seg nok til skal du se!

    SvarSlett
  2. Oy, over en kilometer på land! Det var langt med kajakk. Dere var vel neppe tungt lastet, men likevel.

    SvarSlett
  3. Dette så fresht og spennende ut!

    SvarSlett