Totalt antall sidevisninger

søndag 3. februar 2013

Første turen i februar.

Og første ordentlige turen i nybåten. Nybåten, hva er nå det da? Det er en Zegul HV520, knallrød. Denne er kjøpt inn med tanke på kursing, er litt redd for godbåten når jeg holder kurs, godbåten har kommet for å bli det er nå helt sikkert. Over til denne Zegulen, den var overraskende rask til å være en slik "brit style" båt. En litt uvant sitte stilling for meg, gjorde at jeg måtte på land et par ganger. Vel jeg måtte ikke, kunne sitte og padle lenge men det var nå deilig å strekke litt på seg da.
Og du sitter hjemme og ser på sporten????

Ved Hui et sted
Været i dag er utrolig deilig, det er stille og fint med noe is her og der, men mer åpent vann enn is. Det ser litt annerledes ut på østsiden, der er det is hele veien. Havpadlerne Tønsberg skulle ha tur i dag men den ble avlyst..... Jeg koset meg stort jeg  ;ø)
Fine båten fra ksf.as i Sandefjord.

Også ved Hui.
Jeg padlet syd for Hui og skulle bort til Libdholmen men der var det is. Da er det bare å snu og padle lengere syd og her var det isfritt. Hmm der er Stauper, ja jeg padler liksegodt over dit en tur og det angrer jeg ikke på her ute var det fint i dag gitt.
Sjekk blåfargen i isen (bedre i virkligheten)

Stauper en dag i begynnelsen av februar.

Stauper med kamera mot syd.
Hadde bestemt meg for å rulle litt når jeg kom tilbake til Svelvik stranden og som tenkt så gjort. Det ble to friske ruller og det var helt greit gitt, hadde jeg hatt med handkle så tror jeg at jeg skulle rullet uten hette også.

Video 
Opp ned utenfor Svelvikstranden ;ø)
2 kommentarer:

  1. Flott at du fant et sted uten is, da. Synd for de andre som satt på land at de ikke ble med. Fin, den der nybåten din. :)

    SvarSlett
  2. Du lever opp til navnet ditt du da. Fine ruller! Her ligger fortsatt isen tjukk og stygg, så får vel gi det ei uke eller to til.....

    SvarSlett