Totalt antall sidevisninger

søndag 24. februar 2013

Go go gopro funnet ;ø)

I dag pakket Geir og jeg pølser, svømmeføtter og ved...... Gårsdagens begivenhet gjør det mulig med litt dykking i dag, vi snakker fridykking. Geir har en egnet tørrdrakt og vi er enige om at han skal ut først, hvis han ikke finner det så skal jeg også ut, i min vanlige tørrdrakt. Håper han finner det for det er jo ikke fristende å svømme rundt i vann som holder 1, EN varmegrad. Været i dag har et preg av påske over seg med sol som varmer fra en skyfri himmel. Vi ankommer denne skjebnesvangre holmen og rigger til bål og morovann, samtidig som vi pakker ut litt lett dykkerutstyr. Geir får på seg tørrdrakten og den sitter som et pølseskinn for det er noen år siden sist han hadde den på seg, hmmm det synes ja....

Hmm svømmeføtter med på tur den 24 februar.
Geir hadde nesten 30 kg bly i båten, i tillegg til mat og ved.
Man sitter jo med en viss forventning når man legger ut fra Arås med kurs for Hellesholmen og jakten på et sunket Gopro kamera. Lykkeligvis så var noen så smarte at de ba oss trykke inn "mob" knappen på gps`n. I tillegg så var min gode, meget gode venn Geir som også ruller noe utrolig bra, så smart at han sa ta med en dregg og en flaske/vøle så er det lettere å dykke på kameraet for da har man jo et godt utgangspunkt. Det er definitivt ikke sant det dem sier om Geir, han er smart han ;ø)
På vår vei utover i dag så varmer solen fra en skyfri himmel og det er en påskestemning av de helt sjeldne. Uansett veldig deilig å kjenne solen varmer i ansiktet.
En helt normal greie å gjøre i februar.

Nydelig stuss på`n Geir  ;ø)
Her er`n på vei ned, ca 6 meter, legg merke til posen, en 3 liter med rødvin.

Her er Gopro`n opp i frisk luft igjen.

 Det var en veldig lykkelig RulleRolf som stod på land og bivånet det hele. Det skal sies at jeg var klar til å ta en svømmetur jeg også. Det som var ekstremt morsomt var når vi droppet dreggen og sa tenk hvis vi treffer Gopro`n. Kort fortalt dreggen lå ca tre meter unna kameraet.
Lykkelig gjenforenet.
Etter badingen var det pølser stekt over bål, mmmm.

Slik ser altså dagens helt ut, selv om det ser ut som om han skal gjøre noe helt annet......

TUSEN TAKK GEIR  ;ø)

Så dagens helt uredigerte video.

Det var altså strøm igjen på Gopro`n etter nesten 24 timer på bunnen, desverre så stod ikke GP`n på når Geir vippet den av pinnen, det hadde vært et morsomt opptak.

1 kommentar:

  1. Jeg ble skikkelig glad over å se at dere hadde klart å finne det igjen. Gratulerer!

    SvarSlett