Totalt antall sidevisninger

lørdag 17. mars 2012

Nybåten :ø)

Fredag 16 mars skulle jeg slutte litt tidligere på jobben, bare litt tidligere. Er på jobben som vanlig klokken 06.25 det er deilig for da kan jeg dra tidligere hjem også og jeg slipper kø til og fra jobben også. Så der sitter jeg på jobben og jobber med papirer og så ringer telefonen og det er konemor, hun med hestene. Ofeigur er ikke på beitet!!!! Rist litt med bøtta som har tørrfor, det er gjort skriker det nesten i andre enden. Ofeigur er vanligvis et skikkelig matvrak men i dag har han sikkert fått ferten av noen hopper. Uansett jeg sitter jo på jobben men er villig til å dra hjem og leter etter hesten.
Ofeigur en Islandshest som dro på hoppejakt en tidlig morgen......

Ungene, både Fabian og Amber er ute og går i sporene på den vanlige rideturen men de finner ingen hest de heller. Det går en times tid så får vi en telefon fra gamle stallen om at Ofeigur er der og han er satt inn på en boks. Jeg gikk han hjem for å si det sånn og sjelden har vel lysten på indrefilet av hest vært større enn akkurat nå. Bare tuller såklart vi eter jo ikke kjæledyra våre. Det gjelder høner, snegler, koi og marsvina våre også, men blir jeg skikkelig sulten så ryker marsvina først.
Tilbake på jobb etter dagens gode gjerning. Tiden går bare ikke fort nok når jeg skal reise til Stavanger. Jeg sa jo ifra til sjefen at jeg måtte stikke av å lete etter en hest og nå er jeg tilbake og sier at jeg stikker litt tidliger i dag siden jeg skal kjøre til Stavanger. Han repliserer ganske kvikt at jeg knapt nok har vært her i dag og da er det vel bare rett og rimelig at du slutter tidlig også. Det er sjefen sin det ;ø)
Kvart over tolv så forlater jeg Tønsberg, Kvart over ett så kommer jeg ut av Brevik porten, en time senere så passerer jeg Goderstad. 15.15 er jeg like sør for Kristiansand, kvart over fire så er jeg i rundkjøringen ved Lista, den rundkjøringen med et fyr i. kvart over fem er Uno unnagjort og kvart over seks er Kongeparken passert. Her rykere det nok en del jomfrudommer på både gutter og jenter vil jeg tro, under denne russefesten de pleier å holde her.18.45 jeg sjekker inn på hotellet i Stavanger Rica Park Stavanger er stedet. Det lønner seg med en liten ekstra jobb på Rica for jeg får en meget hyggelig pris på alle Ricas hoteller og hvis mulig så blir de oppgradert til en suite også, det skjedde også i dag. Kommer inn på rommet og der står det en flaske hvitvin i en champagne kjøler med helt fersk is, hmmm og se der er jo et kort også hvor det står: Hilsen fra kona di. Er det rart jeg er glad i kona mi?

 Den vinflasken forsvant sjelden fort ned i strupen og jeg var klar for en tur til Phileas Fogg, nydelig mat og miljø på denne restauranten, du bør prøve denne hvis du er på disse kanter. Et par øl for å skylle ned en alldeles nydelig biff som forøverig ble bestillt stekt på følgende måte når servitøren spurte åssen jeg ville ha den? Så lite at en god veterinær kan få dyret på bena igjen. Snadder mat og godt øl er stikkordet her. Gikk en tur ut og fant en annen pub for jeg ville jo gjerne ha en øl til og det ble en god dessert øl en god Guiness fra fat på The Irishman. Avslutter den og går til hotellet. På vei dit så blir jeg stopet av en vakker kvinne riktignok en litt fremmedlands ei men som sagt meget vakker. Mister, mister you want som company I give you a god massage and  a real good blow job. Tempting but no thanks! Det haglet noen fine ord når jeg gikk videre, jeg kan godt respektere at de driver med den jobben de driver men de må jo også respektere et nei for et nei.
Tok heller en stille konjakk i baren på hotellet før jeg kveila beinhagen og sovnet lenge før Pretty woman var ferdig, filmen Pretty Woman altså. (virket jo nesten suspekt sånn som det var skrevet....) Våkner litt over klokken 8 og er veldig klar for frokost og kaffe i mengder. Koser meg i frokost salen med brød og sild, kaffe og aviser. Så kommer det hyggelige frokostverter og sjenker kaffe bare man titter på dem, livet er herlig dere. Ut i naturen åpner jo ikke før klokken 10.00 så jeg har jo litt tid på meg. Sjekker ut og raser avgårde til denne nevnte butikken og der er hun, kajakken altså. så lett så smekker og så hissig hun ser ut da gitt i svart og gult. Under ti kg tung og 6,5 meter lang det er linjer det. Think Legend i carbon. Ble litt annen småhandlig også, når man først er her osv osv.
Kvart over 11 så forlater jeg Ut i naturen og med kurs hjemover og nesten ikke last på taket heller da gitt ;ø)
Flott utsikt om ikke annet.

1 kommentar:

  1. Gratulere med hesten i stallen, ny kajakk på taket og biff i magen.
    Morsomt.

    SvarSlett