Totalt antall sidevisninger

søndag 11. mars 2012

Camp RulleRolf mars 2012.

Endelig var dagen her igjen, et år går fort, fra forrige camp til denne campen. Er det virkelig et år siden?
Jeg ankommer Fjærholmen relativt tidlig, ca 09.15 og jaggu meg var det mange her allerede. Liv Kristin og Marianne har ligget i telt og var følgelig først her i dag, pussig nok. Laster av båten og tar en hilse runde som bestandig er veldig koselig. Pakker båten med 11,2 kg indrefilet og 9 kg kajakkbåter samt 5 liter saus og ca 5 liter med helstekt sopp og ca 5 liter med wokka grønnsaker fra et annet land. Øl, premier og ved, grillkull, lavo, sovepose mm var padlet ut på torsdagen, det er jo litt deilig å komme til ferdig oppsatt lavo  ;ø) Det blåser relativt godt i dag og ruten blir langs Nøtterøy med lunsj på Søndre Årø, i nordbukta. Jeg hadde pakket ned kamera og fikk derfor ikke tatt noen bilder før vi kom hit.
Tor med utstyret i orden

Det er slik en kajakk skal fortøyes.

Snart klar til mer motvind.Det ble en god trakteeffekt i Årøsundet men vi kom da frem, etter lunsjen så padlet vi litt vestover på Nøtterøy før vi dro over mot Mågerø, da kom vi i le for denne motvinden. Været slo om også og det ble bare en fryd å padle. Jeg hadde Vigdis på slep og det var jo bare som en trenings økt å regne ;ø)
Ankommer Ildverket ca kl 15.30 og der er det flere "ppeh" padlere allerede, de smarte av dere skjønner hva "ppeh" står for regner jeg med. Ikke det? Padler på egen hånd. Jeg hadde noen avmeldinger og totalt sett så ble vi 27 stykker som skulle bespises i gamma, mer om det litt senere.
Et lite sidesprang, men denne sjokoladen har fysisk vært på sydpolen.
At en sjokolade har vært på Sydpolen er vel litt mer eksotisk enn linje aquavite. Stor takk til Liv Kristin for denne sjokoladen som hun videreformidlet til oss på campen. Etter å ha tømt båten og mobbet Per Christian litt for snorking så begynte jeg å organisere litt i gamma, det er jo en del ting som skal pakkes opp og legges klart, mise en place er viktig det er vel noe alle vet ;ø) Det er nå jeg finner ut, eller får en kraftig mistanke om at noe mangler, er det sant, er det virkelig sant? 2 liter fløte ligger trygt i kjøleskapet der hjemme. I stedenfor Irish med ekte fløtelokk så blir det en ekslusiv karsk med brunt sukker og whiskey istedenfor hjemmbrent og tiøring. Håper dere kan tilgi meg denne fadesen folkens så kan jeg sove som et barn i natt også, da blir det to timers søvn litt grining og to timers søvn osv osv.
Her er snart 10 kg indrefilet klar, jeg tok en filet siden vi ble noen færre deltagere.

 Da får jo kveldens kåsør litt filet også, den skal grilles på utegrillen i morgen. Livet er herlig dere når man kan ha indrefilet grillet over åpen flamme på en mandag. mmmmm gleder meg allerede.
Filet, potet, sopp, grønnsaker og saus snart klar.

I krok i mørket fant jeg Gry Elisabet (tror jeg det var)

åsså gjør du sånn og sånn.

Richard forsyner seg av en alldeles nydelig gulrotkake med en generøs topping.
 Nei da Richard jeg glemmer ikke bananbrødet ditt heller, det smaker bestandig veldig godt.

Tine sov i fjellduken, det er jo ikke noe problem når været er slik som nå.
Del to kommer i morgen  ;ø)

2 kommentarer:

  1. Takk for en kjempeflott tur Rolf - Tror det blir fler turer forbi Tønsberg for min del fremover (o:

    SvarSlett
  2. Synd at det er så langt, ellers skulle jeg vært med jeg også. Ser fantastisk skøy ut! Og så den gode maten...

    SvarSlett