Totalt antall sidevisninger

søndag 4. mars 2012

Første søndag i mars

Det blåser, det regner, det snør og og det tordner. Sånn kunne det ha vært men var det sånn?
Nei, det er et nydelig vær i dag og Vannmannen og jeg er klare for en liten tur i dag, det ble jo sånn passe langt forrige søndag. Det betyr at vi tar det litt mer med ro i dag. Da gjenstår det bare å se hvor vær og vind bringer oss i dag.
Klokka er bare 08.30 søndag morgen.
Vi bestemmer oss for å padle ut til Store Færder i dag med en liten omvei om Engø og Hvasser. Det betyr at vi må padle litt for langt syd før vi setter kursen nordover og så østover igjen. Det er stille og fint i dag men når vi kommer forbi Lille Skagen på Hvasser og setter kursen ut mot Store Færder så er det straks litt mer bølger, bølgene tiltar og det er stort gammelt svell her i dag opp mot 1,5 meter uten å ta i. Det går greit å padle men tanken på et bad er ikke fristende når man bare padler i en tørrtopp, skulle man måtte svømme så tror jeg det hadde blitt kaldt.
Deler av brua ut til Hvasser i bakgrunnen

Min egen lille oppfinnelse.

Kamera på stang selvportrett.

Ved Mågerø

På Store Færder, her ute er det fint.

Bildet yter ikke bølgene rettferdighet.
Vi hadde en nydelig liten lunsj her ute i dag, det var litt surt og jeg var kald på bena da støvlene lekker litt, det er jo ikke mye som skal til når det gjelder vann. Jeg skal jo til Stavanger uka etter Camp RulleRolf og da skal nye støvler handles inn.  ;ø)
Det ble 36,1 km i dag og det er jo greit.

2 kommentarer:

  1. Virkelig snedig, den der fotostangen din. :) Ser litt småsnål ut, men veldig smart!

    SvarSlett
  2. Har allerede begynt å støpe en annen versjon og så ønsker jeg meg et GOPRO HD 2 kamera med mer vidvinkel. Skal også støpe et feste for å ha bak på kajakken.

    SvarSlett