Totalt antall sidevisninger

mandag 23. november 2015

Søndagstur 22 november.

Ikke helt problemfritt denne søndagen da klubbleder trodde han hadde ansvar for turen mens det har stått navnet mitt på hjemmesidene siden tidens morgen. Nok om det, man må gjerne ha en padlende turleder synes nå jeg. Søndagen kom med et nydelig vær og et lett nordadrag og vi skulle jo padle nordover på første halvdel av turen, det er så deilig da etterpå og ha vinden i ryggen. Hjemoverveien blir da ikke like lang. Noen klaget litt på at det blåste for mye i forhold til de 5 sekundmeterene som var meldt men vi må jo huske på å legge til 2 sekundmeter som vi faktisk padler i. Vindstyrken var helt innafor varslet styrke.
Været er på vår side, ingen tvil om annet.


Lars er fornøyd med Scott`n sin
Turen i dag gikk i en litt uvant retning, nemlig inn Vestfjorden og mot Melsomvik, der er det ikke for mange som har padlet, det er liksom ikke foretrukket rutevalg.
Vi koser oss i solen, dette er Geir.

Bestandig deilig når gryter og bluss kommer frem, hvem eter hva?

Solkos.

Liten strand masse sjarm.
Etter en del kaffe og juging så ble det bestemt at vi skulle strekke litt på bena og Håøya er jo kjent som en lukket militærøy, den var lukket nå er det fri ferdsel der og vi gikk en tur opp på toppen for å nyte litt utsikt.
Som dere ser solen skinner

Som perler på en snor.

Opp i solen igjen.

Fin utsikt og en flott gjeng.

Dette er jo ikke padling?

Minner om noe fra Ringens herre ;ø)
Geir i skikkelig båt, siden han var flink å ikke pissa på bålet i dag så fikk han prøve en ordentlig båt.
 Jeg prøvde da pussig nok en Zegul som han padlet og den var ikke helt dårlig den heller, en searocket, helt innafor som de sier på Solvang der Geir bor.
Så var vi hjemme igjen og forskjellen på de to båtene i front er ca 8 kg, det betyr mye.
Vektforskjellen betyr mye hvis de skulle bæres opp på et tak, men med Easylift så er det ikke så nøye, selv om jeg har det lettere enn Geir da. Takk for en herlig tur i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar