Totalt antall sidevisninger

søndag 5. januar 2014

Søndag 5 januar.

Sjelden en helg uten litt padling. Denne var ikke noe unntak, lørdagen ble brukt på hestebeite og til å grave opp bekken så overvannet har et sted å renne. Det ble noen timer med spade og rake og man kan trygt si at jeg merket det på søndag morgen...... Jeg hadde jo lagt ut en forspørsel på FB om padling denne søndagen. Terje og Astrid og etterhvert Reidar sa de skulle padle fra Bogen, det er god knall. Jeg ble litt overrasket når Kari og Egil dukket opp på Kjøpmanskjær, positivt overrasket må vite. Været i dag er det heller ingenting i veien med.
Vi padler lystig avgårde bare 6 minutter forsinket, grunnet noe uetiske kjøreforhold mellom Horten og Tønsberg, alt i følge Egil.
Dette bildet heter; Venter på Egil part one.
Endelig får vi reist fra Kjøpmanskjær og setter så kursen vestover, mot Veierland der møter vi 3 andre padlere, nemlig Astrid, Reidar og Terje. Da er vi 6 stykker på tur i dag, på tur i et knallbra vær for denne årstiden. Padler vest for Vakersholmen og ved vraket av Silvestre så dukker det opp en padler, nemlig Petter og han har fulgt litt med på FB siden til Havpadlerne og han håpet å treffe oss her ute, bra timet. Vi padler således 7 stykker ut mot Lindholmen og vi padler på sydsiden av Lindholmen først, altså rundt denne øya. Går i land på en liten strand og da ser vi i det fjerne en flokk kajakkpadlere til, hvem kan det være?
Det driter vi egentlig litt i og vi fyrer bål og drikker kaffe og venter, hmm de kommer da hitover og se det er PadleJanne, Trygve, Geir, Katrine og Kim. Kult det er godt det er flere av oss, denne siste gjengen hadde reist fra Svelvikstranden og skulle bare rundt Lindholmen og inn igjen. Pysetur med andre ord, he he.
Jettegryter på Lindholmes vestside.

Bålet brenner og formaliteter er underveis.

Kari i et stille øyeblikk, nydelig var det utpå i dag.
 På returen så padlet vi deler av denne kanalen som er beskrevet mange ganger tidligere. Det som også må nevnes er en solid motstrøm. Vi hadde litt gammelt svell med oss og Reidar uttalte at nå går det unna. Det måtte jeg desverre fortalle han at det ikke gjorde, vi lå og vippet mellom 4,5 og 6 kmt!! Ved slutten av kanalen så sa vi farvel til gjengen fra Bogen, derifra dro de til Bogen og vi til Vrengen.
En herlig dag er over og vi padlet nesten 24 km og er vel greit fornøyd med det.
Takk for i dag alle sammen, gleder meg til neste gang allerede.
Forøverig så ble dette mitt innlegg nr 400, det er grunn til å feire  ;ø)
Min første Deal Extreme bestilling.
Kjøpte to stk sugekopper på DX og det hele kom på ca 50 kr inkludert porto og levert rett hjem i postkassa. Måtte modifisere litt men en bormaskin og to skruer gjorde susen, da har endelig gps`n fått en god støttespiller i form av en sugekopp. Selvfølgelig så virket ikke denne på Zegulen da den har et ruglete "plasttrekk" på dekket...... Men den fungerte fint under dekksriggingen.
Et lite kart over turen i dag
Dagens rute, kanalen til venstre i bildet.

1 kommentar:

  1. Artig å treffe andre utpå, om det nå er mer eller mindre tilfeldig. :)

    SvarSlett