Totalt antall sidevisninger

tirsdag 1. januar 2013

1 januar 2013

For en flott dag i dag. I går så regnet det og det var tåkefullt og fint, for all del. Det er jo deiligere å padle i solskinn og pent vær, si hva dere vil. Det ble ikke så mange som padlet i dag men Mads Olav og Astrid Bodil Hansen fra Sandefjord var i allefall på Fjærholmen, Mads Olav seilte sin egen sjø, med seil altså, han fant vi ikke.
Se så fint vær, vi snakker 1 januar bare.

Her nærmer vi oss Lindholmen etter en runde rundt Rønneskjæra.

I dag har jeg padlet med en Hval (sjokolade).
 Min søte kone, hun med hestene, har lagt merke til at jeg stadig kommer med et ønske om å padle med hval. I dag gjorde jeg det for jeg fikk jo en Hval sjokolade i julepresang av henne. Så det er ikke bare nordlendingene som padler med hval, herved bevist. Ikke bare padler jeg med hval jeg spiser den også.
Fra en gåtur på Lindholmen, det er tett skog her.

Kaffe og Kajakkpro er en god kombo.

Jeg måtte snu meg mer enn en gang for å se på sola.

Fyret på Hvalø.
 Når vi passerte fyret på Hvalø så betyr det at dagen snart er over og en deilig dag er forbi. Det er akkurat sånn det var en deilig dag, den første dagen i januar i et nytt år er over og vi som padlet i dag kommer hjem igjen etter en liten økt på sjøen. 18 km padling i flere plussgrader, det gjør noe med kropp og sjel.
Takk for i dag. Måtte 2013 bringe mange slike dager.
Dagens rute, grått felt.


2 kommentarer:

  1. Fine bilder og morsomme turbetraktinger i bloggen din Rolf! Kanskje jeg må ty til samme triks for å få padle med hval jeg og.....

    SvarSlett