Totalt antall sidevisninger

fredag 12. mars 2021

Et lite stilstudie av Minni.

 Vi har en søt liten og jeg mener liten hund av typen Chihuahua, det er en liten men modig hund. Den er intelligent og selvsikker. Rasen blir ofte svært knyttet til eieren sin og trives best i nærheten av familien de er ofte reserverte ovenfor fremmede. Dette kan jeg skrive under på for å si det sånn. Rasen er glad i lange turer og tåler mer enn mange tror.

Et av de første bildene hos oss, hun har på mange måter sneket seg inn i hjertene våre.

Chihuahua ble i utgangspunktet brukt som vakthund eller varsler og av den grunn kan rasen bli litt gneldrete uten riktig oppdragelse. Vår Minni er nok en veldig god varsler og særlig på katten Kurt.

Hun er veldig søt.

Det som er med Chihuahua er at de ofte får tannfeil grunnet det kompakte hodet og kjevepartiet, Minni har trukket noen tenner men lider ingen nød. Rasen er både korthåret og langhåret, Minni er langhåret og utrolig søt synes vi. 
Minni elsker å ligge på sofaen og særlig på noen puter.

Chihuahua er en gammel hunderase som noen mener nedstammer fra meksikanske Toltechunder som levde på 800 tallet. Hunderasen har fått sitt navn etter det meksikanske distriktet Chihuahua, der man regner med at den har oppstått.

Beste stedet Minni ligger er på lårene mine, da er hun trygg.Kose stilling for Minni.


Hun er litt dronning og hun vet det.

Dette var litt om Minni, hun har vel rukket å bli 4 år allerede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar