Totalt antall sidevisninger

søndag 1. januar 2023

RulleRolf gjør ting han ikke har gjort før.

 Tja hva skal man si, har bestandig hatt lyst på å smake på Beef Wellington, ja da får man prøve å lage det da. Nyttårs aften passer jo til en slik test. Fant en oppskrift og handlet inn deretter.

En passe stor indrefilet ble tilpasset og surret for så å bli surret i pannen.

Sopp, sjalottløk og hvitløk ble freset i pannen.


Alle har vel en klingfilm automat i huset, veldig kjekke greier å ha tilgjengelig.

Fileten blir penslet med Dijone sennep og surret inn med skinke og soppblandingen.

Ser rund og fin ut nå, legges en stund i kjøleskap før neste trinn.


Litt stekt sopp som tilbehør.

En god sås in the making.

Smørdampet brekkbønner og gulrot.

Ble slettes ikke så værst dette her og det er garantert ikke siste gangen jeg lager dette. Litt tidkrevende men slettes ikke vanskelig. For stryk for danderingen men det er helt greit. Det som skal sies er at den butterdeigen jeg fikk tak , den var ikke veldig bra. Godt nytt år alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar