Totalt antall sidevisninger

tirsdag 29. januar 2019

Jeg, en vinter sykler?

Ja det kan man vel si, særlig etter at man parkerte velo`n i garasjen grunnet snø. Deretter kjøpte jeg piggdekk til tohjulingen. Aldri hadde jeg trodd at det skulle være så godt å sykle med. Noen investeringer har det blitt, piggdekk er nevnt, en bagasje brett boks og et rødt blinkende lys som er montert på hjelmen.
Tidligere så brukte jeg en vanntett bag, men det ble veldig tungvint.

Denne er veldig grei og det er også plass til hjelmen her og den er låsbar.


Denne blinker relativt fint og dette er to av 7 led, så jeg håper den synes.

Frontlykta er jo av typen hodelykt med god spredning og lys styrke på 1600 lumen. Føler at den blender bilistene så jeg har derfor laget en "gangstercap" til den så da håper jeg bilistene er fornøyd med min innsats. Denne "gangstercap`n" er forøvrig laget av en tom 4 liters sagkjede olje kanne og festet med to strips. Løsningsorientert er nok ordet her vil jeg tro.

Så lite skal til for å ikke blende andre syklister og biler.

I dag tidlig, 29 januar, startet ca 07.00 og etter noen få kilometer så får jeg et flott syn mot øst, det lyser godt mot horisonten og om ikke så altfor lenge så skinner solen om morran.
I dag er dagen 1 time og 46 minutter lenger enn vinter solverv, det merkes godt nå.
Tønsberg blad 29 januar, dette er flott.

Riktignok så er det minus 14 grader på Borgheim og minus 15 grader på Kilen i Tønsberg. Livet er herlig dere. Totalt syklet hittil i år er 360,1 kilometer hvorav 33,8 er i velomobilen. Snø og is hindrer meg i å bruke den for øyeblikket, men snart og da er det bare å gli ned i denne stikkpilla mi og legge i vei på livets glade landevei.  Sa jeg at jeg gleder meg til det skjer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar