Totalt antall sidevisninger

mandag 3. september 2018

Årets siste grunnkurs med Kajakkgrossisten, del 1.

Det er nesten litt vemodig at dette er det siste kurset for i år, men sånn er det jo en gang at det gode tar slutt. Så kommer jo 2019 og da er vi på gang igjen, VeltePetter og RulleRolf er to glade herrer som gjør de fleste mennesker glade. I alle fall de som melder seg på kurs. Det er bestandig med en viss spenning jeg ankommer Lahelle på første kursdag og ser alle de nye deltagerne. Jeg danner meg ganske raskt et bilde og det stemmer sjelden..... Så også denne lørdagsmorgen.

Begynner å bli en spent atmosfære her nå, tipper vi? Sånn som han snakket om, o yes det var det ei som gjorde ;ø)
Alle kommer når jeg roper, det er jo så koselig.
Støtte tak, dette er viktig å øve på.
Elisabeth setter et forsiktig støtte tak.
Det er bestandig like morsomt å se og høre på dere når dere er i båtene for første gang, kommer gjerne mange rare gloser. Det som etterhvert skjer når vi padler er jo at det slettes ikke er så ustødig som dere først hadde trodd og på dag 1 så er det en vanvittig progresjon hos dere alle og særlig på dette siste kurset av i år.
Dere gjør meg litt stolt, ja ikke så reint lite faktisk. Jeg tør å si det og det varmer meg innvendig, kanskje derfor jeg ikke er så frysen av meg.

Er det sånn passe med høyvann så skal vi opp denne lille overfloden.
Overfloden, brødrene Dahl, Amazonas er ting jeg stadig hører her, men uten spektralsteiner og alligatorer.
Rett og slett pur glede å spore her. Sånn er det for de fleste ;ø)
Fra lunsj øya, Møyeren. Her kommer det mange flotte kommentarer og jeg koser meg.
Det er skikkelig kos å ha kurs med så flotte deltagere og i et så flott vær ingen tvil om det. Jeg sier eller forteller bestandig om at på samtlige kurs så er det bestandig en eller flere som velter når vi skal inn i båtene eller når vi går ut. Har jo bestandig håp (ja særlig) om det ikke skal skje en gang, men det tror jeg nesten ikke er til å unngå. Husk at jeg praktiserer "learning by doing"

Jeg, jeg understreker at jeg synes det er gøy å overraske dere med å bytte båt i flåte.
Dette er gode kamerater, eller i alle fall en av dem da.
Redninger hos alle sammen, dette fikset dere bra alle sammen.
Gjelder å ha en makker som er stødig og dette ser jo bra ut.
Dette er så bra, tipp topp tommel opp for Elisabeth og Margit.
Sånn gikk nå de to siste timene, veldig vått og veldig mye smil og latter. Vi foretok kamerat redninger både over og under vann vil jeg nesten påstå. På dypt vann og på grunt vann. Som det står på våttkortet dere etterhvert fikk, sikker padling krever øvelse. Det er veldig sant og tren på dette når dere er ferdig med dagens tur.

Dette er RulleRolf i desember


Del to kommer om en liten stund.

1 kommentar: