Totalt antall sidevisninger

søndag 25. mars 2018

Palmesøndag.

Palmesøndag er det, eller som vi skrev i fjor, det er padlesøndag. Det er nok skrivefeil i en gammel bok som noen tror på, men det er altså padlesøndag det heter på denne årvisse datoen. Den forandrer seg som kjent fra år til år og det er ganske lett å finne ut når denne padlesøndagen kommer. Se på den Tysk Østeriske hoppuka, ta det lengste hoppet og trekk fra stilkarakterene, det svaret gir antall dager fra 1 januar til padlesøndag, verre er det ikke.
Inn Paradis bukta på Ildverket, i dag var det deilig å være padler.

Rino ser nesten ut som Tom Cruise, riktig nok en halv meter høyere i padle sko skal vite.

Se på været folkens, bedre start på påsken får dere ikke.
Øst på Ildverket og på vei sørover og rundt denne øya.

Betryggende at RS er på plass, ikke det at vi trenger dem men kjekt å se de utpå.
Det er en ting som er deilig med Rino, han padler i todelt drakt han også, hms`n helt på plass i dag, ikke padlet vi langs land heller. Det vi derimot gjorde i dag var å trekke en sluk etter kajakken. På jakt etter sjø ørreten men den uteble i dag, men i løpet av påsken skal jeg ha meg en sjø ørret, eller flere om jeg får muligheten til det.
På innsiden av Nordre Årø, her måtte vi snu og padle rundt øya da isen var for tykk.

Arås var start og landingsplass i dag, god knall.
Takk for en superflott dag i dag Rino måtte det bli mange slike dager fremover og det blir det helt sikkert tenker jeg. Selv om jeg skal sykle litt også.

1 kommentar:

  1. Padlesøndag var et fint ord. Jeg adopterer den- selv om jeg ikke padlet på akkurat den søndagen i år. men jeg padlet i påsken. Det får holde! Fine bilder :)

    SvarSlett