Totalt antall sidevisninger

mandag 14. juli 2014

Dag to, sol og regn

Dag to eller man kan også si det på følgende måte. Søndagen startet varm og klar og fin, men da var nok ikke alle stått opp (Marie) Litt langt utpå formiddagen, sånn ca klokken 10 så hadde det begynt å skye over litt og det blåser en del fra nordøst. Enkel samling og en forklaring av rutevalg og årsaken til akkurat denne ruten blir nok forstått av begge to. Kommer oss vel ut på vannet og vi legger avgårde mot Barneskjær og over til Bjerkøy. Det er en del større bølger i dag enn det det var i går men siden progresjonen har vært så god så er dette ikke noe problem. De danser på bølgene som om de ikke skulle ha gjort noe annet.
Bildet yter ikke bølgene rettferdighet, men det er noe alle vet at bølgene ser mindre ut på bilder.
Vi går over til Ekornholmen og tar en liten pust i båtene før vi padler over til Hvalø og går i le av denne sydover, her er det veldig deilig å padle. Går rundt sydspissen og padler således over til Gåsø, der går vi land for en liten beinstrekk og en kaffekopp. Marie som er ganske trøtt i trynet får på seg en Jerven duk og jeg finner en pute i fjæra som hun kan ha under ræva, rimer nesten.
Man skal ikke gå langt unna før hun forsvinner.

Marie var veldig trøtt i dag og dere vet hva man sier om trøtte folk? De gjesper ofte  ;ø)
Ferden skulle jo fortsette så vi satt oss i kajakkene og la i vei mot Kalven og Skjellerøy. Her ute ble det en del store bølger men min tiltro til disse damene slo ikke feil. De padler veldig bra og leker i bølgene. Veien over til Trollholmen og så inn til Ramsholmen ble kanskje litt lang, men det er nettopp slike ting man kan oppleve på tur og det er jo tur man skal på med innlagte momenter fra gårsdagen. Vel i land på Ramsholmen var det klart for litt mat, jeg hadde lovet damene litt wok og det fikk dem.
Marinert scampi med kokos, chilli, løk og ingefær samt litt ris, enkel og real turmat dette.

Tror det smakte godt.

Uvant å spise med pinner Berit?  ;ø)

Etter maten er det noen som måtte ha en strekk.
Alle gode stopp har en ende så også denne, virker som om det har løyet litt og det har det nok også. Vi padler tilbake i tilnærmet samme spor bortsett fra at vi ikke padler til Barneskjær på tilbakeveien.
Straks klar for avgang.

Mor og datter i godt driv.

Så begynte det å regne.

Regner bare litt, men det er deilig synes jeg men ikke Marie.......
En god dag nærmer seg slutten og jaggu meg så blåser det opp skikkelig når vi nærmer oss Steinkloss, framdriften blir kraftig redusert men tilbud om taueline blir høflig avslått på dette tidspunktet. Alle kommer vel i land og er enig om at det har vært en veldig fin tur og særlig med tanke på at vi fikk oppleve litt vær også.
Takk for følge.
Bilde fra dagens rute

1 kommentar:

  1. Er det sånn regn ser ut… Jeg husker ikke lenger. ;) Artig med nye padlere - du er nok en god inspirator å komme på kurs hos, også.

    SvarSlett