Totalt antall sidevisninger

mandag 2. september 2013

Ut på tur en søndag i september.

Hva gjør man en regntung søndag i september? Man drar på padletur, nå regnet det ikke så veldig mye, det var mere snakk om litt morgendugg som hadde klumpet seg. Jeg hadde lagt ut en turplan på FB som gikk Tjøme rundt. Astrid svarte positivt det var det. Oppmøte Kiwi klokken 10.00 for jeg har en god gammel Amarone som skal sprettes da denne bloggen har nådd over 100.000 treff.
Skal ikke gjøre det til en vane å drikke en gammel Amarone, for den var svært god. Vi hadde også en skvett av en "vanlig" vin og ved sammenligning så var det som å drikke saft. Amaronen var forøverig en avskjedspresang fra gode kollegaer på Findus, tusen takk. Nå gikk det med et helrør med en hvitvin også så feiringen av antall treff ble veldig bra den. Klokken ringer altfor tidlig og se det regner ute...... Vel vel tur skal det bli uansett vær. Lager en enkel matpakke og pakker ned en banan samt den sedvanlige kaffen. Jeg er klar men er andre det? Får en tekstmelding fra Geir og han vil også være med, han har jo aldri padlet rundt Tjøme før.
Rundt hjørnet her er Norges nye nasjonalpark.

Geir og Astrid, Astrid kom padlende fra Bogen og møtte oss i Kjøpmanskjær.
Vel på vannet så går praten og padleåren i en grei takt, det blåser greit med vestlig vind i dag så det blir spennende å kjenne på forholdene ute ved Verdens ende. Før den tid så er det tid for en rask lunsj og da begynner det å dryppe fra oven, typisk.
Her finner Astrid maten sin.

Nei da kajakken min har ikke brekt i to.....

Geir gjør seg klar til å reise utpå igjen.
Dagen i dag er også en testdag for et nyinnkjøpt kamera, en Pentax WG3, ekstra vannsikret.
Har jo vært uten kompakt kamera en stund og har virkelig savnet det, stor takk til Japan foto for rask levering. Et sidesprang men jeg tar sjansen, fikk både kamera og Roger Waters billett i posten på lørdagen, reiser til Dublin midt i september for å oppleve en stadion versjon av The Wall, gleder meg litt kjenner jeg.
Dette er rett ved Grepan pensjonat, bildet gir ikke helt rett inntrykk, men det sjøer litt.

Geir i klem kunne vi kalt dette bildet.

Her blir det snart råkk`nråll og mye hoftebevegelser i noen kilometer, sjelden opplevd så mye refleks sjø her ute.

Mulig Geir var på druen i går også. Her nærmer vi oss et innlandsvann med saltvann.
Tror vi skremte opp ca 40 hegrer, men han her (eller henne) lot ikke denne toppen gå fra seg, fine fugler.

Ser ikke ut som sjøen dette.

Saltvanns siv, eller skal vi si saltvannsAstrid.

Dette var en ny opplevelse for Astrid og Geir.

Pent her også gitt.
Turen rundt tuppen av Verdens Ende gikk greit men noen støttetak ble det jo. Vi padlet også forbi Lindholmen og Bukk holmen før vi skilte lag med Astrid rett syd for Veierland, hun skulle jo ned til Bogen og vi til Kjøpmanskjær. En fabelaktig dag er over og vi har opplevd godt med sjø 1,5 meter med bølger, helt flatt vann og nok refleks sjø, sikkert grunnet vestlig vær. I tillegg har solen tittet forsiktig frem og vi spiste lunsj i lett regnvær. Takk for en herlig dag, nå er det under en uke til Camp RulleRolf, bli med der. Har ting på gang ;ø)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar