Totalt antall sidevisninger

søndag 8. september 2013

Jeg kunne giftet meg med deg i blinde......

Velkommen skal dere være. Foto Audun Wigen

Mer om overskriften om litt. Camp RulleRolf er vel overstått og for en flott gjeng vi var (og er). Det ble en magisk kveld og natt. Terje stillte med modeskipet og fraktet ut både en kjøkkenbenk og noen musikere. Musikere kan dere saktens spørre? Brassilikum spilte så sart og så flott at man nesten fikk en tåre i øyekroken. Taffel musikk på et kajakk treff er sterkt undervurdert, se youtube video her.
Det ble rigget opp et enkelt lysanlegg og litt harrylys på hver side av "scenen". Ble en ekstra effekt av hodelyset da det kastet skygge på fjellet, stemningsfullt spør du meg. Maten bestod av helstekt indrefilet, kyllingklubber, fisk i folie, scampi, potetsalat, stekte potetbåter og en enkel grønn salat. Sausen er jo også med og jeg tror det hele falt i smak.Desserten er en gammel klassiker nemlig Irish og med et fløtelokk til, shaket på en 1.5 liters brusflaske, fløten altså.
Buffeten er åpen.
Nå kosær vi vårs. Foto Audun Wigen

Dette var vakkert, sart og veldig veldig nydelig. Foto Audun Wigen

Brassilikum. Foto Audun Wigen
Bålkos er tingen.
En lystig gjeng.
Trine har det gøy med vin og lys.

Det ble plukket 2 bæreposer med Stillehavsøsters som ble fortært med litt balsamico, nydelig.  

Geir forteller vitser.
 Det var under maten at overskriften ble til, Anne, la henne være anonym kom med et spontant utbrudd, deg kan jeg gifte meg med i blinde. Så stort kompliment har jeg ikke fått før. Takk Anne.
Praten og drikkingen gikk ut i de små timer og på et personlig plan så var jeg ikke i seng før ca kl 04.30 på morran, bommet litt på liggeunderlaget men men..... På denne campen så var også Amber (datter) og Jonas med, Jonas er sønnen til Geir. Det er veldig koselig å ha med de små også.
Etter maten brant vi opp kjøkkenbenken og nå er klokken 01.57
 Da er det straks tid for nattbad med morild. Morild er et lysfenomen i havet forårsaket av spesielle egenskaper hos noen planktonarter Det er små encellede organismer som gir bioluminscens ved bevegelse i vannet. Det er særlig utover sommeren, og helst om natten, at fenomenet observeres. Hvor mye lys de avgir er avhengig av hvor mye lys de har tatt opp om dagen. I Norge er arter av gonyaulax, noctiluca og ceratium dominerende.
Tilbake til nattbadet, det var en utrolig opplevelse og digg å svømme rundt i dette midt på natten. Opp til bålet og noe mer vin så ble hele opplevelsen så meget bedre. Før jeg glemmer det en stor takk til Terje for frakt av mat og musikk. En stor takk til kajakk sport og fritid i Sandefjord for to gavekort, de ble delt ut til Terje og Anne. Terje for frakt og Anne for beste feilnavigering, hun padlet fra Ringshaug og ut til Lindholmen øst........ Noe telfonsamtaler senere så var hun på Lindholmen vest. Anne ble kjørt hjem av undertegnede på søndagen.

Amber og Silvestre.

Silvestre, Anne og Amber.
Tusen tusen takk for en kjempeflott helg, det er mange som spør om hvordan jeg orker å legge så mye i det. Det er dere kjære venner som gjør at jeg gjør dette 2 ganger i året og jeg vil gjerne fortsette med det, hvis ingen har noen innvendinge såklart

2 kommentarer:

  1. Det frister å kjøre langt for en slik helg, bilder og tale sier sitt :-)
    ViTo

    SvarSlett
  2. Nå vet ikke jeg hvor du kommer fra ViTo, men det kommer stadig en kar i fra Fosen hit ;ø)

    SvarSlett