Totalt antall sidevisninger

torsdag 15. august 2013

Test av nybåten

Etter en meget bra konsert på Telenor arena i går, Roger Waters med the Wall, så skulle nybåten få vann på seg i dag. Havpadlerne på tur med turleder Janne blir aldri feil egentlig. Selv om man ikke padler så veldig langt er det god knall uansett liksom. Hele 18 friske sjeler møtte opp i kveld og det er vel nesten ny rekord vil jeg tro.
Nybåten en Zegul 550 i giftgrønn farge oppførte seg meget bra, utrolig stabil og fin gange i sjøen. Tror jeg kan bli glad i denne gitt. Båten er i sin helhet levert av Kajakk sport og fritid i Sandefjord
Nydelig himmel i kveld.

Klarte akkurat å gjemme meg bak PadleJanne.
Etter en kort men trivelig tur ut og rumdt Bjerkøy gikk vi i land syd på denne. Deilig med en liten pause og nok kaffe såklart. Latteren sitter løst og det prates om det meste. Vi fikk, av den lille vinden som var, en liten dytt i ryggen på vei inn til Fjærholmen igjen. Vel inne ved stranden så måtte nybåten testes med en rulle eller tre. Dom: utrolig lettrullet båt. Testet også en ny wingåre type Select husker ikke helt modellnavnet nå men den var også veldig god. Gleder meg til neste tur da skal det nok padles litt lengere enn i dag og jeg kommer tilbake med flere og bedre bilder av båt og åre.
Bildene over her er forøverig "stjålet" fra Thomas Christensen. (via Facebook)
Takk for en herlig liten kveldstur alle sammen. Her en video

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med ny båt. Kul! ,-)

    SvarSlett
  2. Takk for det og nå er bloggen oppdatert med enrulle også :ø)

    SvarSlett
  3. Det første bildet er kjempeflott - overveldende!

    SvarSlett