Totalt antall sidevisninger

torsdag 1. august 2013

På dypt vann og med god mat deretter.

I Danmark kan man dykke i et akvarium, selv uten dykkersertifikat, dette kan du gjøre på Kattegat senteret i Grenå. Jeg har tidligere gjort det alene og for to år siden med Fabian (sønn) og nå i år med Amber (det er datter) hun var såklart veldig spent og gledet seg så mye at hun nesten ikke fikk sove. En annen ting man kan gjøre på det samme senteret er å sove med haier, det høres såklart ut mye tøffere enn det er men det å være inn på et akvarium om natten på denne måten er også noe jeg kan anbefale. Da er kveldsmat og morgenmat inkludert, dere må ha med sovepose/liggeunderlag selv og dere kan sove i haitunnellen eller rundt andre store akvarier. Dere får også være med på foring og dissekering av blekkspruter, høres litt sært ut men utrolig lærerikt. Null alkehol og det skal være stille til kl 23.00. Tilbake til dagens dykk, bare det å gå i fullt dykkerutstyr frem til det store oceniariet er en liten opplevelse i seg selv.
Snart klar for dykk.


Dette er tat fra utsiden.

Også tatt fra utsiden Amber og RulleRolf..
Fra Gopro kamera, snapshot fra video, her utlignes det.

Selvportrett på bunn.... også fra Gopro.

Amber foran panorama glasset.

Amber svømmer med makrell, horngjel og mulle.


Amber poserer.

Dette er et lite dykkerparadis.

Dette er en av tre store Belugastør som vi svømte sammen med.

2 av veldig mange steinbit, det er så kult.
Hmm reine skjære havfruen jo  ;ø)

Ei veldig stolt lita jenta med diplom som beviser at hun er god på bunnen.
Etter dykket så spiste vi, ja dere kan jo gjette, sushi. Vi fant en liten Kina restaurant på nettet som reklamerte med en flott buffet og med sushi på buffeten. Hmm det har jeg aldri hørt om før og jeg er generellt litt i mot buffet på Kina restauranter, der har ting ofte ligget lenge og svettet i vannbad. Så feil kan man altså ta, vi blir møtt av ei litt frodig dame i tradisjonelle klær, bare det er litt uvant egentlig. Tilbake til maten, her var det et stort utvalg varm mat og 6 forskjellige sushi å velge i. Jeg startet med en hønesuppe, etterfulgt av 7 biter sushi med masse tang og syltet ingefær, så en god plate med forskjellige varmretter og ris og deretter 2 x 8 biter sushi med flott tilbehør. Man blir tydligvis sulten av å svømme med sushi, jeg mener fisk. Hvis dere er i Grennå så anbefaler jeg denne restauranten, ligger rett ovenfor fergekaia på en måte.
Det er greit med en 0,75 fadøl, glasset er nesten like stort som spisepinnene.

Her er Pecking and, innbakt fisk, innbakt scampi, vårrull og noe annet marinert kjøtt, rett og slett nydelig.

Her er det allerede tatt en bit, men dette var også en nytelse.

Let etter restaurant China palace.
Det beste av alt var jo prisen på 118,- pr stk, spis 21 biter sushi i byen og sjekk hva det koster, jeg sier ikke mer. Er du i Grenå spis på Restaurant China Palace.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar