Totalt antall sidevisninger

mandag 3. juni 2013

Økonomi avdelingen på padletur.

Økonomi avdelingen i Findus er noen lure karer og damer. Når de skal ha en sommer avslutning og et lite festelig lag så velger de kajakk padling på eftermiddagen ( da har de iallefall noe å prate om etter maten.) Man er jo bestandig spent på type mennesker som kommer for å padle, vil noen svømme tro?
Solen skinner jo og det er vel et godt tegn. Alle møtte opp og det er jo et enda bedre tegn (vil jeg tro)
Tror nok at Preben og Tor Arne har tatt et fornuftig valg og kontaktet meg for noen timer med padling og litt lett historie om en gammel jernbane. Hvis vi kommer så langt opp i Auli elven, det er ganske godt med strøm i dag (les alle historiene om flom i Norge om dagen....)

Jørgen, litt mer om han senere i teksten ;ø)

Navn kommer.
Tor Arne ser litt lur ut.... Dette er ved en gammel jernbanebro tilhørende Tønsberg - Eidsfoss banen.
Denne banen ble forøverig åpnet i 1901 og lagt ned i 1931, smalsporet type og Slottsfjelltunnelen som vi bruker i dag er følgelig en gammel jernbanetunnel som vi bruker i dag, mer historie der altså.
Så ble det båtbytte på sparket, nesten som et grunnkurs dette her.

Det ble bytte fra en ener til en toer (jada kun den ene i toeren som byttet plass)

Så padler vi inn i solnedgangen og medstrøm nedover elven, alt gikk liksom litt fortere nå.
Håper dere fikk glede ut av alle åretakene og Jørgen som tidligere nevnt ble (av meg) kalt svømmeJørgen. Da er det vel lett å regne ut hvorfor vil jeg tro. Ca 10 meter fra bryggen umiddelbart etter starten så svømte Jørgen......  Takk for en morsom eftermiddag kjære kollegaer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar