Totalt antall sidevisninger

tirsdag 11. juni 2013

Grunnkurs del 2 søndag. eller nå kosær vi vårs.

Dag 2 kom med muligens bedre vær enn lørdagens flotte vær, humøret på deltagerne var i allefall på topp. Bestandig morsomt å høre hvor det er litt vondt og de fleste er litt støle i lårene. Dagen i dag blir lagt opp som en tur og vi padler lystig ivei nordover mot vinden. Da har man jo vinden i ryggen på vei hjem, det er god knall. Når været er som det er så er det bare deilig å padle, men en 5 minutt og et lite strekk på bena er bestandig godt.
Petter ble med i dag som en ekstra støtte.

Petter måtte støtte seg litt til mor Norge, akkurat som for et år siden.
Dagens første 5 minutt.

Dette hjelper på lattermusklene og litt annet.

En raskt strekk mens vi venter på resten av feltet.

Snart lunsj.

Noen har det godt i solen.

Maks 5 knop og 400 meter fra land, ja jøss.


Instagram, facebook, twitter snapchat osv osv.
Etter en god lunsj og nok kaffe, pakket vi atter båtene og skulle så padle med vinden tilbake igjen, det var bare det at vinden hadde løyet ganske betraktelig. Les, det ble nesten helt vindstille. Turen tilbake gikk superbra og vi hadde en ufrivillig velt midt ute på havet. Østen som veltet hadde visst ingen kamerater og jeg måtte foreta en kameratrednig av Østen, det gikk på null komma svisj så var han oppi en tømt båt igjen.
Østen er god som støtte.
En herlig kurshelg er over og jeg tror alle hadde en god følelse av mestring. Det var i allefall en kjempeforskjell på deltagere fra lørdag morgen til søndag ettermiddag og for meg så er det så herlig å observere. Det er bare en ting å si, øv på egenredninger og husk Camp RulleRolf til sensommeren.
Håper vi sees på Lindholmen i september.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar