Totalt antall sidevisninger

lørdag 30. juni 2012

Turen til Bergen ble laaaaang

En full lastet caravelle med stor henger og ca 11 kajakker på tur til Laksevåg. Vi reiste til Horten for å plukke opp noen Mossekråker, De kunne kalle seg det siden de kom fra Våler. Servicen fra Tønsberg kajakk klubb er upåklagelig. Plukket opp resten av gjengen på meny Jarlsberg. Første stopp var Geilo og der smakte det bra med en løkpølse og et tissestopp. Veien gikk således mot Hol og over Aurland.
Pute tryner.

Det er liv i bilen, for ordens skyld her står vi i kø.laaaaaang kø.
Etter en matstopp på Voss, vel en matstopp for 2 og de resterende andre ville kikke litt på Voss og sjekke shopping muligheter og kjekke gutter fra ekstremsport veko. Dette gjaldt Caroline, Amber og Kristine (Mossekråke 1 eller putetryne om dere vil)

Dette er irriterende, jeg kjører litt over fartsgrensen, men blir allikevel forbikjørt av en lastebil!
IBR kaller jeg slike, idiot bak rattet. Det som videre skjer etter denne forbikjøringen er jo at han reduserer hastigheten og vi blir liggende og trykke bak han....... Etter Voss eller når vi er i Voss så blir vi oppmerksom på en hel masse sirener og jaggu meg så møter vi en ulykke. Vi blir stående i kø ganske lenge og etterhvert så kommer det en brannmann som forteller oss at vi må snu. Legehelikopteret har blitt påkjørt av en brannbil ( les mer her) Vi får lirket oss inn på en smal omkjøringsvei og slipper med dette en omkjøring på flere timer.
Her får vi snart snudd, etter ca 1,5 times venting, yippi.

Gutta i solveggen, ja jøss vi snakker Bergen, sol........
En veldig lang dag er over og vi er vel installert på skolen, har sovet veldig godt og det er bra. Dette skrives nå på lørdag og stevnet er i gang, pussig nok i regn og vind. Kommer oppdatering i kveld eller morgen avhengig av om vi får tilgang til nettet på skolen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar