Totalt antall sidevisninger

tirsdag 1. mai 2012

Kom mai du skjønne milde

I dag var det meldt et kjempevær og jaggu meg slo YR.no til også. Bestemte meg for å padle Tjøme rundt i dag, ble en litt sen start men det tror jeg skyldes noen øl i går...... Skjøv meg fra kaia temmelig nøyaktig kl 10.30 i et kjempefint vær. Velger å padle mot klokka, altså på vestsiden av Tjøme først. Det blåser et svakt nordadrag i dag og jeg får litt hjelp i ryggen på vei sørover. Etter bare 1 time og 40 minutter er jeg på selve enden. Det gikk i grunnen greit unna i dag, masse folk her ute og det skyldes såklart 1 mai og dette været som nevnt tidligere. Masse fugl og masse ærfugl her i dag så tre par som allerede hadde unger og det er flott.
Dette er utenfor Langviken

Vraket av Silvestre.

Ærfugl i panisk take off, kom litt brått på disse  ;ø)
Det er noe helt eget å padle når været er som i dag synes jeg. Så mye å se på og så mange lyder. Det begynner også å komme ut en del båter og det er jo fint for en del av dem lager noen fine bølger å surfe på, kom opp i 15,5 kmt og det er en ren bonus.

Verdens Ende her ute er det fint.

Et sildemåkepar, de sov så søtt hode mot hode.

Verdens kanskje peneste kajakk?

Dette er litt spennende, en kongesjalupp ved kongehytta.
Jeg så ingen med blått blod i dag heller men når jeg var på vei inn mot Kjøpmanskjær igjen så ble jeg tatt igjen av denne sjaluppen og den laget noen utrolig flott bølger. Topp dag i dag med rundetid på 3 timer og 45 minutter, det gir en snitthastighet på 8.3 kmt. Det er under 14 dager igjen før jeg stiller i Malmø 24 og det skal bli spennende å se hvordan de går.

2 kommentarer:

  1. Mye flott padling i sør - flott at du deler inntrykkene! Gratulerer med dagen!

    SvarSlett