Totalt antall sidevisninger

fredag 10. mai 2024

På tur hjem fra Ålesund.

 Alt har en ende, så også vårt opphold i Ålesund, men før vi reiser hjemover så har vi en meget god frokost på Scandic parken, altså hotellet vi har sovet på. Egentlig et veldig artig hotell og veldig forvirrende hotell da det består av en gammel og ny del i et veldig bakkete terreng. Resepsjonen ligger på gateplan første etasje og vi fikk rom i andre etasje på gateplan, morsomt.

Vi forlater Ålesund, det er som sagt den tredje motorsykkelen jeg kjøper her.

Det er såklart noe eget å ta ut en sprett ny motorsykkel.

AMS motorsykkelsenter er pusher og dette var litt av en flott butikk det må sies og Are var også litt av en flott kar. AMS forhandler både BMW, Yamaha og Harley Davidson. Er du forbi så stikk innom tenker jeg.
Kaffestopp på Åndalsnes, Circle K såklart.

Obligatorisk stopp ved Trollveggen, her er det jo fint.

Rett over styret så er det en minnestein over basehoppere og klatrere som har hatt sitt siste hopp og siste klatre tur. Hver sin lyst tenker jeg men å klatre i fjell har jeg aldri hatt interesse for. Base hopp kunne jeg egentlig ha drevet med.
Norge leverer for å si det sånn.

Kaffe må vi ha, hakke peiling på hvor dette var. Jo det var jo på Dombås

Dette er på Biri og en veikro der, smakte helt greit.

Veien hjem gikk helt greit, litt sliten ble man jo, men det er egentlig ikke noe problem, kunne glatt kjørt samme turen om igjen dagen etter. Det må også nevnes at bensin forbruket var særdeles lavt. Fylte nesten 11 liter i Åndalsnes, og fylte deretter 10 liter på Gjøvik. Det er 301 kilometer i følge Google Maps, da kan dere selv regne ut forbruket. Fra Gjøvik og hjem så var det 235 kilometer, vi kjørte E4 gjennom Oslo og deretter E18 hjem. Lykkelig sliten men svært fornøyd med handel og turkompis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar