Totalt antall sidevisninger

tirsdag 24. november 2020

Er vi en gjeng hodeløse zombier?

 Jeg blir litt engstelig når jeg sykler om morran og eftan såklart. Jeg ser busslast på busslast med mennesker som sitter og glaner i telefonen. Når jeg passerer buss stopp så står det folk å glaner i telefonen og jeg sykler forbi folk som går samtidig som de titter i telefonen.

Jeg ser damer som går med barnevogn og de titter på telefonen, jeg ser sjåfører som titter i telefonen mer enn de titter på veien. Jeg ser til og med folk som jogger mens de titter i telefonen.

Jeg sykler minimum 10 mil i uka og jeg observerer mye rart når det gjelder folk og telefoner.

Hva er det de titter på som er så spennende?

Kan det være at de titter på konspirasjons teorier, det er det jeg tror når jeg ser hvordan Facebook flommer over av nevnte teorier, den ene teorien er jo verre enn den andre, jeg blir skremt.

Når folk tror at hele verden skal gå over på en ny valuta bestående av gull, platinum og diverse andre edelmetaller, da er de rimelig langt ute på jordet. Fint det og dra på sykkeltur med 2 kilo gull i bagasjen i stedet for et "gull" kort.

Det værste jeg har sett er at det er en hel masse idioter som tror på store tunneler hvor hundretusenvis av barn oppbevares som en vare til  ringer av pedofile, gjerne bestående av Hollywood kjendiser. De påstår at det er enormt store tunnel systemer i Australia og London. Pussig nok så blir de sprengt en etter en og bevisene er som blåst bort, rart det der.

Sannsynligvis så er vel majoriteten av de jeg sykler fobi om morran opptatt med nyheter, Facebook osv osv og helt sikkert med å lage en avtale for et hyggelig kaffe møte eller en lunsj.

Må jo også nevne denne epidemien som er over oss, at folk klarer å fornekte dette er for meg en stor gåte, jeg kikket på denne videoen til Kari "juksejakke" og jeg blir skremt over hennes utrolige naive mening om bruk av munnbind og som sier at gamlinger skal jo dø uansett. Hun og andre fornektere har ikke hatt disse "gamlingene" tett på seg. Det er synd og skam at slike holdninger kommer ut.

Jeg synes kanskje vi har blitt et kaldere samfunn de senere åra. 

Vi har jo vaffeldager og andre merkedager gjennom et helt år, kanskje vi skulla hatt noen uker med mobilfrie dager også. Det er skummelt det å prate med andre mennesker uten å ha dem i telefonen, det er litt leit egentlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar