Totalt antall sidevisninger

mandag 15. juni 2020

Mindfulness.


For en helg og for et vær og ikke minst for noen flotte folk. Det er en ære å få lov til å være sammen med dere alle, en herlig gjeng. Oppmøte på lørdagen er bestandig en flott opplevelse, så også i dag.
Pussig nok så ser jeg for meg hvem som muligens kommer til å bade først og i dag så var det intet unntak. Hampus du vant (ingenting) men skapte en god innvendig latter hos meg.
Litt usikre her kanskje, men jeg lover dere at det blir bedre i morgen. 😜
Været er det iallfall ingen ting å utsette på.
Nå blir det snart lunsj og det smaker bestandig bra på sjøen.
Etter lunsj drar vi tilbake til stranden for å drive med rednings øvelser. Det er både morsomt og lærerikt, morsomt for meg og lærerikt for dere. Dere var i det flinke hjørnet vil jeg si og dere ga ikke opp og det er veldig bra. Jeg får meg bestandig flere glis og det liker jeg godt, humrer litt ennå kjenner jeg. Alt har en ende så også denne dagen, når det nesten vokser ut fjær på gåsehuden da gir vi oss.......

Se her ja, begynner bra dette.
Ikke bare helt flatt vann og det gir jo litt mer realistiske øvelser.
Dette er selve essensen på kajakk kurs. Ellen med godt humør det er sikkert.
Tømme båt og krabbe på.
På rekke og rad, plundrer og plundrer men får det til.
Titten tei, her er jeg.

Ser utrolig bra ut.
Så kom Tønsberg blad på besøk og vi var ikke sene om å stille opp, Fotografen spurte hva jeg het og hun noterte villig vekk RulleRolf og lurte på om vi tulla når hun kom til Hampus.... Morsomt ansiktsutrykk på henne da gitt. Stive og støle og litt kalde etter dag 1, vi møtes i morgen til ny dyst.


Del 2 kommer om litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar