Totalt antall sidevisninger

mandag 28. oktober 2019

Søndag 27 oktober.

Søndagen kom med et aldeles nydelig vær og jeg fant ut at jeg skulle ta meg en tur ut til Verdens Ende. Som jeg fant ut så ble det slik. Sol fra nesten skyfri himmel og med en velomobil så blir det nesten ikke bedre. Jeg har hatt litt plunder med derailuren i det siste men den har fungert når man ikke tråkker til i mellom gira. Den "ghostgirer" i mellom registrene for å si det sånn.
Veien blir jo til mens man tråkker og slik ble det også denne dagen, Plutselig så var jeg på Verdens Ende og her ute var det pent i dag.
Sjekk været her ute.
Jeg syklet forbi Svelvik stranda og der var det mange kajakk padlere gitt, jeg skal ha meg en tur til helgen som kommer og gleder meg til det. Når jeg står her ute på enden så kommer det bestandig mange nysgjerrige mennesker forbi og stort sett så spør de om åssen motor denne har. De fleste blir svært overrasket når jeg forteller at den kun går på muskelkraft. Når jeg står her ute å fotograferer litt så kommer det en kar på en liggesykkel, da går jo praten og det viser seg at han har en trehjuling også, riktignok naken men dog allikevel da gitt. Nå er det sykkelen jeg kaller naken ikke gubben, som heter Lars Steinhovden. Det ble en lang og veldig interessant prat her ute i havgapet. Han var kledd som en eskimo og jeg lett sommerlig med t skjorte og en tynn løpetights, kjekt med karosseri ja.
Kult med panorama.
Vi bestemte oss for å sykle sammen tilbake, iallfall helt til Lindhøy hvor Lars tar av og sykler til Hvasser. Jeg tråkker videre nordover og livet leker.
Her har vi akkurat forlatt Verdens Ende og lars trekker til å begynne med.
Det var egentlig litt morsomt å ligge bak for siden vi syklet sammen så valgte Lars å sykle i veibanen og jeg fulgte jo på. går merkbart fortere når man ligger i veibanen og sykler. Omtrent ved Torås fort så går det greit unna og jeg må ligge å bremse litt for å ikke sykle inn i hekken på Lars, det betyr noe den aero dynamikken må jeg si. Krysset som går ned til Havna Hotel der stopper Lars og han sier at han har lyst til å ligge bak, jeg er jo ikke treg å be og trår til, ser ganske raskt at Lars blir hengende litt etter. Han blir forsvinnende liten i speilene mine og jeg venter litt på han ved Eidene senteret. Når han tar meg igjen (jeg ventet jo) så sier han at han ikke hadde en sjans i havet på å ta meg igjen, kult ;ø)
Ser jo helt greit ut dette da.
Tommel opp og det er bra.
Vinker høflig farvel til Lars og jeg håper vi kan møtes igjen en dag. Veien går nå videre og rett før Tjøme kunstforening ved Budal så hopper kjedet av på fronten etter noen skikkelige humper i veien. Hmmm må legge velomobilen over på siden og får etterhvert kjedet på igjen og legger lystig i vei igjen. Hvor lenge var RulleRolf i paradis????
Her har det skjedd noe med derailuren og det virker ikke som om den girer rett i det hele tatt. Kommer meg hjem og får sjekket derailuren og det midterste tannhjulet går ikke rundt og hele derailuren er skjev....... Fuc... og fa... dri.... #$%"()&$/&"#%
Ja ja da får jeg bestille service i Danmark og heldigvis så får jeg time midt i november. Da blir det noen turer med tohjuling inntil velomobilen har fått service da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar