Totalt antall sidevisninger

torsdag 22. september 2016

Telemarkspadleren 2016

Eller burde jeg skrive Fyllepadleren 2016? oppladningen ble nok litt tøffere enn det som godt var, men moro var det ikke sant? Gleder meg som vanlig til dette lille høstløpet og gleden ble jo ikke mindre i år, snarere tvert om egentlig. Ingvar var allerede installert på hytta og hadde rotet den til for å gjøre det litt hjemmekoselig som han selv sa. Ingvar og Anita satt iallefall med hver sin øl i sofaen når jeg kom ca klokken 18.00. Jeg er jo heller ikke treg om å få opp en øl i et slikt selskap, pakke ut kan man gjøre senere...... mye senere. Etter noen øl må man tusle rundt å få tak i startnummer, hilse på folk, se på kajakker osv osv. Mer øl, hilse på flere og et par øl til. Tilbake til hytta så begynte den å fylles opp av folk og stemningen stiger, her er både Wenche, Heidi, Sam, Ellen, Vigdis med flere innom. Koselig er det og da er jo ikke jeg den som står igjen når de andre løper,eller drikker.
Vi stekte pølser og biff med potetsalat til kvelds og det smaker jo, jeg kokte kaffe til drikkeposen min som skal blandes ut med cola, smaker høgg, men det funker.
Etter som natten blir mørkere tømmes hytta langsomt for folk men noen sitter igjen og drikker rødvin, det er jo så koselig. Ja ja klokka ble bare halv tre før jeg kveila beinhaugen og gikk til sengs, mulig jeg svømte for jeg føler jeg drakk meg ut av folkeregistret, tusen takk Anita. Hmm klokken halvtre, jeg ser omtrent ikke ut av mitt eget hodet og jeg skal opp klokken 07.15 sovnet iallefall fort.
Den ene halvparten av the "selfiequeen" Heidi med Ingvar. Her er kvelden fremdeles ung. Foto Wenche Huseby


Lørdag morgen og former er ikke så aller værst egentlig en god halv natts søvn gjør susen. Foto Wenche Huseby
Jeg fant jo på mange måter smertegrensen for når jeg burde legge meg på fredagen....
Det er jo ingen ting å dvele med, tenker jeg. Min feil og mitt ansvar men stiller til start det gjør jeg da og jeg er gira på å padle. En solid frokost skive med nok italiensk salat på så har jeg noe å spise underveis også, ja jeg tenker på når gulper dette opp igjen underveis, men da er det jo sånn passe lunkent også.
Begynner å bli klar her og promillen er på vei ned.... Foto Anita Skåre
Sekunder igjen før starten går. Foto Anita Skåre
Målgangsgjengen, disse får man ikke lurt seg unna. Foto Anita Skåre
En liten selfie fra Wenche, glad gjeng på tribunen etter målpasseringen.
Øl på tribunen da gitt..... Ellen!!!!

Det er greit når været er som i dag.
Er vel egentlig svært fornøyd med egeninnsats etter årets løp med årets oppladning. Nå må bare Telemarks padleren lage egne klasser for havkajakk mot surfski, turracer og k1 kajakker. Er kanskje redd de vil miste noen deltagere og det er både tid og plass til dette på premieutdelingen. Speaker var morsom å høre på og takk gode, et eller annet, for det. Hadde jo egentlig tenkt til å te meg en liten cowboystrekk men det gikk over gitt. Øl og vin igjen og grillene tennes og vi spiser og danser the paddle dance, jaggu meg så sniker klokka seg langt over midnatt igjen før det blir mørkt. Takk gode venner, det er dette som gjør Telemarkspadleren meget hyggelig. Gleder meg til neste år igjen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar