Totalt antall sidevisninger

onsdag 6. april 2016

Fjellsport.no

Fjellsport.no er en frittstående butikk for alle som er interessert i tur og friluft. Vi tilbyr et bredt vareutvalg, høy kunnskap om produktene og god service. Produktene våre er kjente merkevarer som passer i det skandinaviske klima – samtidig som vi holder øynene oppe for nye spennende produsenter. Hos oss finner du det råeste som kan kjøpes, men også produkter med god pris/nytte.

Fjellsport.no har kompetente medarbeidere som trives ute - det kan hende svaret på ditt spørsmål kommer fra en fjelltopp med mobildekning.


Dette er sakset fra Fjellsport sine sider og det stemmer meget godt, jeg fikk den store gleden å komme på besøk i dag for å se på robotlageret. Det var bare helt ekstremt rått å se åssen disse robotene kjørte på kryss og tvers uten å komme borti hverandre, meget imponerende.
Det er ikke så lett å se men jeg tror det var ca 28000 varelinjer her.
 Rart hvor fort man glemmer men jeg mener det var 8 eller 9 kasser i høyden, og de stod tett i tett som dere ser av bilde over. I hver kasse var det 4 spesialtilpassede kartonger som da inneholder 28000 forskjellige varer, jeg ble helt svimmel jeg av å se åssen disse robotene jobbet. Nå snakker de om å doble robotlageret og da kommer disse små robotene til å kjøre med opp til 60 kilometer i timen når de må transportere seg selv over en viss distanse. Ser dere disse blå lysene i bakgrunnen så er det ladestasjonene, de senser selv når de må lades. Dette kan egentlig sammenlignes med containerfrakt, kassene blir heist opp og ned med en utrolig presisjon og ikke minst hastighet
Hvis noe går galt så har man denne stolen, som dere ser helt uten strøm.
 Stolen kan vris 90 grader for så å kunne kjøre alle veier bortetter disse skinnene. Fjellsport har et meget stort lager og under er teksten også sakset fra Fjellsport sine sider.

6 gode grunner til å handle på Fjellsport.no:

Bredt utvalg
Fjellsport.no er opptatt av kvalitet og funksjonalitet. Vi har fokus på merkevarer med god kvalitet, til god pris!

Høy produktkunnskap
Høy produktkunnskap gir våre kunder større trygghet, og gjør det enklere for oss å yte maksimal kundeservice.

Rask levering - over hele landet
Siden vi har de fleste varene på vårt sentrallager (pluss at vi løper veldig fort) kan vi love deg raskest levering. Du kan også selv hente varene hos oss i Sandefjord.

Gratis frakt på ordre over kr 1000,-
Det er fri frakt med Postens Servicepakke dersom du handler for over kr 1000!

365 dagers full returrett

Hvis du angrer på ditt kjøp hos oss, tilbyr vi deg landets beste returrett. 365 dager – uansett årsak.

Full kontroll
På Din Fjellsport.no finner du din kjøpshistorikk, annen relevant informasjon, og du kan enkelt endre personopplysninger m.m. Alt på ett sted.

Velkommen til en hyggelig handel – gi oss gjerne tilbakemelding om det er noe du savner

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar