Totalt antall sidevisninger

søndag 9. august 2015

Kurs helg igjen ;)

Kurs er morsomt, kurs er spennende, kurs er vått, kurs gir deg våttkort og gode opplevelser. Sånn var det også denne gangen på det første kurset etter sommerferien. 4 forhåpenligvis forventningsfulle deltagere. Det skulle vært 6 stykker men 2 var forhindret, de kommer nok tilbake. Været denne lørdagen er det nesten det beste sommeren så langt har hatt å by på.
Bonustur opp en liten bekk.

Det er stille i dag.
Etter den vanlige introduksjonen og en kort briefing om kamerat redning så padler vi rolig avgårde til en langrunn strand, der øves det støttetak, som kan være veldig greit å ta med seg videre på kurset. Etter dette så går ferden mot en holme som det padles rundt og rundt, både med og mot sola. Det var litt vanskelig å padle med og mot klokka digitalt...... Grunnen til at det padles rundt og rundt er innlæringen av div styretak med en årelengde inn til holmen, noen har veldig lange årer skulle man tro.
Er dette humle tro?

Været er det ingenting å utsette på i allefall.

Så flink atte
Noen gikk vel nærme kanskje ;ø)
Så var det dette med en årelengde da ;ø)

Dette er så bra så.


Så m,ot slutten på dag en da begynner vi med sideveis forflytting

Ikke like bra innsats her eller?

Borte vekk.....
Fra dag to og det ble få bilder fra søndagen da jeg ikke fant Olympusen min...
 Var litt lettere, eller heter det ble litt lettere stresset når ikke kameraet var i vesten min. Pokker ligger det på gresset fra i går så ligger det ikke der nå, det er helt sikkert. Sjekket luka foran meg men der var det heller ikke, måtte tilogmed gå i land for å sjekke skikkelig, men fant det ikke. Fant det på slutten av dagen når kajakken tømtes og det lå i dagluka foran meg, phuu det var godt.
Avslutter helgen med et bildet av Stine Helene. Pluss et kart over helgens ruter.
Blått er lørdag og grått er søndag, solen skinte begge dager.
Takk for hyggelige dager
RulleRolf

1 kommentar: