Totalt antall sidevisninger

torsdag 25. desember 2014

Julaften

Det er ingenting som er bedre enn å starte en padletur i mørket og så oppleve soloppgangen. Ja selv om det er julaften og nordavinden blåser, så er livet herlig akkurat nå. Akkurat nå så sitter jeg i bilen på Feskjær og venter på Eyvin og Yngve. Sitter i bilen som er så god og varm og hører Mahalia Jackson som synger silent night, gåsehud faktor på denne vesjonen. Ute er det fremdeles mørkt og kaldt.

Her er klokka fem på åtte, altså morran,  julaften har begynt.

På vei til Bastøy, via Østenskjær og den lengste kanalen dette området kan by på.

Vi ser noen sel etter at vi har padlet gjennom en kort og trang kanal, lyset tar seg opp og det ser ut til at det kan bli en fin dag
Fyret på østsiden av Bastøy og sjekk solen i bakgrunnen.

Mmmm godbåten.

Eyvin etter endt kaffepause.
Vi satt i ca 20 minutter og spiste kake og drakk kaffe og te (Eyvin) Fant et fint skjermet sted, rett inn i skogen der var det fint og i le for vinden. Praten går om løst og fast og jeg tar et bilde med telefonen som lastes opp på facebook og ber Eyvin meg å skrive, hilsen oss på Bastøy. Man får liksom ikke mer moro enn man lager selv.
Etter noe over 15 kilometers padling er vi på land igjen og dagens andre gjøremål får plass. Juleselskap til 12 pax med ribbe, pinnekjøtt, riskrem og karamellpudding. Det er så deilig å lage mat, ta seg en klunk øl og smake litt underveis. Så er jeg så klart spent på om jeg har vært snill gutt i år, det vil kvelden vise.

God jul alle sammen.

2 kommentarer:

  1. Ohoi, så tidlig dere står opp i jula! Burde gjort det samme.

    SvarSlett
  2. What a great way to spend Christmas Eve Rolf!

    Happy Christmas to you :o)

    Kind Regards

    SvarSlett