Totalt antall sidevisninger

mandag 10. mars 2014

Bål og fossil tur.

Det er ok å padle, men det er også veldig ok å gå en tur på disse flotte øyene vi har i skjærgården vår. Været denne søndagen var jo ikke det aller beste. Hjemme hos dere sofa slitere så blåste det nok ikke så veldig mye. Bli med ut på vårt kontor og opplev litt sjørokk i trynet og bølger som hører med.
Vi var 7 stykker som dro på tur i dag, Eivin, Lars, Steinar, Egil, Mads, Astrid og jeg da. Reiste fra Arås klokken litt over ti og padlet i en ikke rett linje ut til Ramsholmen. Ble noen fine store bølger syd for Gåsø, mye flotte undervanns skjær der.
Ankomst Ramsholmen.

På fossilvandring (les den som dere vil.....)

Dette ligner litt på ørkenen i Montana hvis du myser litt med øyene dine.
 Nå skal det sies at vi ikke fant så mange fossiler, jeg fant en fin. Været gjorde sitt til at vi ikke orket å sette oss ned å virkelig studere steiner. Jeg fant totalt tre garnblåser også i dag så jeg er fornøyd jeg.
Fant også en flaskepost, min tredje så langt.
Man kan se på luggen at det blåser. Foto Astrid.

Latmanns grilling, hva gir dere meg.....

Mads er mannen bak latmannsgrillristen  ;ø)
Skulle heller ønske det var rødvin i flaska enn det som var på lappen....., luktet godt da ;ø) Foto Astrid

En tegning, en skikkelig dårlig en sådan, rett på bålet med den. Foto Astrid.
Hadde det bare vært en liten adresse så hadde det vært noe moro med denne. Denne flaskeposten gikk over i historien som en ganske smakløs en, selv om den luktet godt. Over til det trivielle, vi brant jo et pølsebål og når pølsene forsvant (hvor ble de egentlig av?) så tok HPT litt ansvar og ryddet stranden og brant litt bråte, dette er god knall.
Avreise Ramsholmen.

Tok en annen vei på returen og der var det litt roligere.

Dalai Lama har drevet med tautriks igjen.
Så skjer det, turens høydepunkt for min del, mellom Gåsø og Hvalø på østsiden så dukker det opp en "sel" men det er ingen sel det må da være en hvalross! Astrid ser også denne skapningen og reagerer på massive barter og jeg tenker også hvor mye større hode dette var. se link her Som dere ser så har vi hatt besøk før. Kult hvis vi har en hvalross svømmende rundt her. Som en eller annen i følge sa, det er ikke de store støttenna som er værst hvis du kommer nær innpå, det er den dårlige ånden. Nå skal det nevnes at vi ikke så noen svære tenner, men det kan være en liten kar som ikke har fått de ennå.
En helt super dag er over og man reiser hjem med mange inntrykk i hodet.
Dagens rute ser da slik ut, vi padlet mot klokken.

1 kommentar:

  1. Hvalross! Det har jeg ikke krysset av for på lista mi ennå. Det vil jeg også se!

    SvarSlett