Totalt antall sidevisninger

lørdag 15. september 2012

En deilig lørdag etter litt rødvins marinering

Fredagen ble litt fuktig for å si det slik, det ble en flaske Twin Islands. Det er en god hvitvin fra New Zealand og det ble fyllt opp etter med noe rødvin, den var fra boks...... Så ble det litt tv titting og litt surfing og plutselig så var klokka nesten 02.00 gitt.
Det ble en mørk natt og en veldig lys og fin morgen, var oppe klokka 08.30 og kom ned på kjøkkenet til min kjære og fikk en skikkelig frokost, egg, bacon , pølse, stekt tomat og litt annet snadder, etter denne gode runden så var det ut på havet med kajakken. Det ble en veldig deilig tur og så deilig å bli kvitt litt gammel fyll. Været midt i september er deilig og det er padling i kortarmet som gjelder for ennå. Hadde tenkt å bruke Gopro`n i dag men når man er lettere animert pga vin så glemmer man å ta ting ut av laderen, i dette tilfellet pc`n og da tømmer ting seg i nattens mulm og mørke. Prøver igjen i morgen. Noen bilder fra dagen i dag følger.
Her siger jeg avgårde i 8,3 kmt

På vei mot kanalen

Heldig med denne speilingen vel  ;ø)

En gammel båt har funnet sitt foreløpige siste hvilested.

En artig krabat, en tunge (tror jeg) var ca 6 cm lang.

Bildets tittel er vann på linsa og siv.......

En topp dag er nesten over og det ble 18,2 km i dag, ikke det lengste jeg har padlet men helt ok etter en rød og hvitvins tåke fra fredags kvelden                                                                                            


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar