Totalt antall sidevisninger

onsdag 30. november 2011

Ennå en onsdags padling er overstått eller gjennomført.

I dag gikk turen Nøtterøy rundt siden det blåser relativt friskt i dag også, man runder ikke Verdens Ende på en slik dag. Kanskje du spør om hvorfor jeg kan padle slik hver onsdag? Har tatt ut noen feriedager fra i fjor som jeg kan bruke på denne måten og takket være en hyggelig sjef så blir det sånn. Det er til tider meget hektisk på jobben og en pause er mer verdt enn det man kan forestille seg.  Startet fra Kjøpmanskjær og padler på vestsiden av Nøtterøy på vei nordover om dere skjønner. Det blåser godt i Vrengen sundet men jeg holder alikevel en grei hastighet på 9 kmt. Runder sydspissen på Nøtterøy og får så vinden i ryggen og det er godt. Hastigheten øker greit og livet leker. Nord for Håøya så kommer det noen reale bølger og livet leker ennå mer. En kombinasjon av uoppmerksomhet og et dårlig støtte tak gjør at jeg tipper rundt, det er overraskende varmt i vannet. Ligger i grunnen litt opp ned og konser på riktig åreplassering, men det er for urolig og jeg må ut og svømme, kommer greit i båten igjen og får padlet inn til land og tømt båten. Fortsetter som om ingenting har hendt og det er ikke kaldt i det hele tatt.  ;ø)
Morgenstemning i Kjøpmanskjær.
Padler forbi BCC eller bedre kjent som Brunstad confrence center, eller Brunstad christian church det er altså helt sykt hva religion kan få seg til å gjøre. Nå skal de bygge hotell til over en milliard kroner her dyrker de en avgud og ikke religion det er vel rimelig sikkert.  Stokke komune gnir seg i henda det er jeg sikker på. Særlig pent er det heller ikke.
BCC, Norges største konferansehall.

Ikke bygging i strandsonen men i havet......
 En annen ting jeg ser når jeg padler innover mot byen er bygging i strandsonen og jeg har sikkert ikke noe med dette men.....  Når man hiver ut hundrevis av tonn med stein ut i sjøen og så bygger en ringmur på denne, så blir vel det mer enn et båthus vil jeg tro. Nok en gang Stokke komune som dette skjer på. Jeg skjønner ikke slikt noe jeg, prøv å sett opp en garasje så spør de tilogmed hva du skal med den. Jeg vil ikke nevne gebyrer en gang.....
Kopien av Oseberg skipet, går stadig fremover.
Det går fremdeles friskt innover mot byen, vinden dytter hyggelig i ryggen og solen skinner kan man bedre ha det? Nei. (man kunne jo ha vært på jobben).
 Kommer vel i land igjen og mitt mål for året er nådd med en liten margin (altså ut november) hittil padlet distanse er 1653,4 km Det er ennå en mnd igjen og noen fler fri onsdager også.
Dette er på vei under nye Foynlandsbrua, mye motvind her.....
Med dagens padling så er jeg "back on track" når det gjelder målsettingen om 150 km i mnd, har ikke vært foran skjema siden april. Så ble det også 262,1 km i november hvorav alle er gjennomført i nybåten, som jeg bare blir mer og mer glad i. Kayakpro Marlin i lett utgave 17,5 kg. En super ting med denne båten ogå er muligheten til å sitte med bena samlet.
RR

2 kommentarer:

  1. Grønn med misunnelse! Så ut av kontorvinduet i dag og vurderte sterkt men dog. Jeg ser at jeg ligger 15 mil bak deg for 2011... Jeg har også noen feriedager jeg må svi av før nyttår. Kanskje jeg må innføre en padledag midtukes!

    SvarSlett
  2. He he en padledag midt i uka er en real booster for psyken også.

    SvarSlett