Totalt antall sidevisninger

lørdag 15. januar 2011

Lørdag 15 januar.

I dag skulle Steinar og jeg padle tur og vi sjekket om isen lå fremdeles ved Vestfjorden, det gjorde den ikke. Da ble det bestemt å padle rundt Veierland og sydover på Stokke/Sandefjord siden for det er et område vi padler for lite i. Det er ca 4 blå i dag men vel i båtene så er livet ganske bra for det. Gale Steinar begynner med en rulle, de fleste gjør jo det når turen er over men ikke Steinar.


Etter denne rullen så går da ferden sydover og forbi Veierland på vestsiden av denne øya. Vi padler langs land og ser i grunnen på dette sjøskapet med ganske nye øyne, det er pent her.

Sånn ser det ut i Norge på denne tiden.
Dette er ikke den lille havfrue, men den frosne havfrue.
Så fortsatte vi padlingen og vi møtte en kar som stod på land og fisket med fem stenger og han haddde bare fått en flyndre. Det så seriøst kaldt ut men han hadde bygd seg en snøborg som ga litt ly for vinden. Det var når vi padlet videre at Steinar fikk øye på en steil bergvegg ca 5 meter høy, den vil jeg starte fra. Uheldigvis for den allerede omtalte fiskeren så var det bare 10-15 meter unna han......... Som tenkt så gjort.

Han sliter med å få kajakken opp, men det skal vise seg at det er verdt det.
Det er i allefall 5 meter ned, minus 4 i lufta og pluss 1 i vannet= iq på ?
Iq`n på han i vannet (RulleRolf) er vi noe usikker på da han presterer å slå av kameraet når jeg skriker klar, så det ble ikke noe video av dette hoppet. Men det ble på alle måter perfekt gjennomført og det så morsomt ut, herlig.
Mitt nye Pentax kamera "syr" sammen 3 bilder for en panorama effekt.

Det ble en herlig tur i dag på 17,2 km uten solskinn men med mye godt humør. Vi så også 3 fine rådyr og bare det gjør jo dagen lys og vakker.

3 kommentarer:

 1. Synd du ikkje fekk med deg det droppet! Må ha vore litt av eit syn! ;-) Elles såg det ut til å ha vore ein fin vintertur!

  SvarSlett
 2. Gærning! Synd det ikke kom på film, ja. (Nektet han å gjøre det en gang til?)

  SvarSlett
 3. Miamaria
  Han orket ikke da det ble veldig kaldt på henda. Jeg tilbød meg tilogmed å trekke opp båten igjen.

  SvarSlett