Totalt antall sidevisninger

lørdag 7. august 2021

Til familien eller dag 5 om dere vil.

 Itteno er som en god frokost og Rock City leverer i bøtter og spann. En svært god frokost bestående av egg, kalkun bacon, pølser og bønner etterfulgt av en del kaffe. Kommer meg avgårde og prater med noen syklister på utsiden, et par, og de var på vei til Nordkapp. De kom fra Sveits og jeg sa at jeg kommer nok på Nordkapp før dere, så feil kan man ta gitt, spoiler alert er herved gitt.......

Nordlandsporten eller noe slikt, været letter om ikke annet.

Fra Namsos og før jeg kom ut på E6 så så jeg en nydelig hjort, en stor og flott bukk. Været drar seg til det bedre og solen titter frem her og der. E6 har blitt mye bedre, ikke sangen til Bjarne i DDE, men veien. Det har blitt reneste motorvei standard med 90 kmt mange steder. Veien er rettet ut i forhold til i gamle dager og den har blitt svært oversiktlig. Kommer til Mosjøen og her ble det en kaffestopp og jeg spiste resten av matpakka fra Molde, man hiver ikke mat. Nå går det unna Gunnar og plutselig så befinner jeg meg på Fauske. Her ramlet inn en burger og 2 kopper med kaffe. Unødvendig å si at det smakte godt. 

Finaste dassen på Circle K, dette er Fauske.

Utrolig rent og pent og bare veldig koselig dass

Ikke så dårlig å sitte her med kaffe og burger heller.

Alle skal på Norges ferie, hvor er de?

Passerer Hulløya her har familien ei lita hytte men desto større tomt ;ø)

Min venn.

Før avreise så plottet jeg inn Circle K stasjoner, synes jeg var flink med tanke på avstander.

Ettersom jeg gikk tom for bensin en gang så har jeg på denne turen satt opp dags etapper med innlagte Circle K stasjoner. Nullstiller tripptelleren når jeg fyller bensin og vet da at jeg kan kjøre 35 mil pluss og i tillegg så har jeg med en 5 liters reservekanne med bensin. Trippteller på gps'n blir nullstilt hver morgen.


Da er det ca 13-14 mil til Drag og fergen som skal ta meg over til Kjøpsvik, snart er jeg hos familien igjen. Kort historie som ble lenge å vente, kom 15 minutter for sent til ferga (17.15) og neste ferge går klokken 19.00 jaja da blir det å kjøpe litt øl mens jeg venter. Øllen smakte helt innafor når jeg kom til Thorleif.
Utsikten fra hagen, her bor man på stranden.

Totalt kjørt i dag ble 672,9 kilometer, hadde ikke hatt problemer med å kjøre det dobbelte på denne turmaskinen og jeg gleder meg til veien videre. Hadde noen fine samtaler med Thorleif ut i de små timer.     I morgen blir en hviledag og ei kusine er også her oppe samt en fetter og det blir koselig å møte på de igjen.
Det er bare litt pent her, Stetind midt i på toppen av bildet. Stetind er Norges nasjonal fjell.Hundholmen, det er her min mor kommer fra.

Her var jeg og slappet av i 2 dager før jeg skal kjøre til Tromsø på min vei videre mot Nordkapp. Til Tromsø er det bare litt over 30 mil så jeg koster på meg en sen start. Mer om det i neste innlegg.

1 kommentar: