Totalt antall sidevisninger

søndag 28. oktober 2018

Hunder og deilige turer.

Må jo ha med litt om hunder også. Bor jo sammen med 3 hunder, Irsk ulvehund, Shih Tzu og en liten Chivava og aller sist men ikke minst en flott katt. Katten er eldstemann i flokken en svært hyggelig og kasterert herremann. Alle fire går godt sammen.
Det er slike dager som dette som gjør det godt å være hundeeier.
Den følelsen når man går tur med disse hundene er så ubeskrivelig deilig, selv om det regner så må man gå ut. Det gjør godt for både hund og mann. En bivirkning av det hele er gode naturopplevelser og mange små og artige observasjoner av disse firbente vennene.
Turer i Tønsberg hundepark hører også med.
Frode i farta, Frode er en skikkelig bølle da han liker å bite de andre i halen.
Molly er en hund etter vann, Rupert ville ikke vasse en gang.....
Rupert og Molly i fri utfoldelse på Hvasser syd.
Vi hadde en flott dag ute på Hvasser med kaffe og matpakke og to glade hunder, Rupert var iallfall lykkelig når han kom hjem og fikk slenge seg på sofaen. Der ble han liggende lenge...
Han er så søt når han sover og her sover han tungt.
En fordel med hund er at man må ut, uansett vær og det er godt for både meg og de andre, blir veldig spennende med de to minste i løs snø om det skulle komme noe snø da. Håper i alle fall at ikke Rupert får problemer med snøen for da sliter vi, tenker på snømengden altså.
Det er jo litt enklere med en liten hund.
Det har blitt sånn at jeg gleder meg til jeg kommer hjem fra jobb og får gått en tur, vi har en fast rute i skogen og alle tre vet hvor de skal gå. Rupert og Minni går uten bånd mens Nala må gå i bånd, hun strøk på lydighet......
Nala og Minni koser seg foran ovnen jeg tenker at dette er trygge hunder, når de ligger på rygg.
Livet er rikt med hund og ennå rikere med tre hunder.
A dog doesn't care if your poor, rich,or smart.
Give him your heart,and he'll give you his!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar