Totalt antall sidevisninger

søndag 14. oktober 2018

Bare en liten padletur.

Blir egentlig litt lattermild når jeg leser avisa og ser at en padler har forårsaket en "dramatisk" redningsaksjon. Trodde alle padleklubber hadde litt HMS i hende. For meg så blir det flaut når man padler flere sammen og ikke kan redde en som "krasjer" i mor Norge. Skal man tro artikkelen så havnet flere i sjøen og rednings helikopter måtte til. Da er det kanskje noe fundamentalt feil med egen innstilling. Dette skiter jeg såklart i men jeg trakk på smilebåndet som sagt og heldigvis gikk det greit med vedkommende som padlet.
Dagens tur er bare en liten kosetur i "skjermet" farvann med en god og trygg padlekompis. Rino tror jeg han heter og vi har padlet lenge sammen og vet hva den andre tenker og gjør uten å se på hverandre. Selv med den kjennskapen så går praten levelig og plutselig så er et bål på plass og jeg koser meg med kaffe og en liten matpakke, Rino fikk så vanvittig med sure oppstøt at han ikke orket mat. Skulle nesten tro det var noe galt med han også.... Se på naturen, roser i full blomst. I oktober..
Sikkert grunnet global oppvarming, la oss betale litt mer i skatt så går det sikkert bra.
Bedre med Rino i motlys enn denne dromedaren eller hva det nå er for et dyr som er kjent i solnedgang.
Et lite bål må til, men det var ikke så koselig egentlig.

Levende mennesker er mer på sin plass spør dere meg.

Topp dag selv om den gikk fort over grunnet et besøk som måtte til Rino.
Heller ut å sykle en tur tenker jeg... Så mens vi satt og "båla" så kom det 5 til 7 padler forbi oss, så ut som om de hadde vært ute på overnattings tur, veldig mye stas på dekket til de fleste. De har sikkert ikke lest side 43 i HMS boka om overlast på dekk......
På vei inn så tror jeg jaggu meg vi så Ivar og Harriet på vei utover, dere var sent ute i dag ;ø)
Takk for en flott liten tur i dag Rino

4 kommentarer:

 1. Jeg husker dessverre ikke så mye av hendelsen, men hva jeg er blitt gjenfortalt havnet ikke mine teddetei vandet, men fikk fisket meg opp og ringt etter hjelp. Noe galt har jeg helt klart gjort når jeg våkner på intensivavdelingen, det som likevel er klar lærdom er at det er veldig lurt å være 3 eller flere når man leker i utsatt farvann. Det andre er bruk av hjelm. Hjelmen har sprukket og store skader. Selv har jeg brist og indre blødninger i hodet. Uten hjelm hadde jeg vært død nå. Det er sikkert mye mer jeg skal lære av dette, men jeg husker ingenting så det får bøi når jeg har blitt bra igjen.

  Varme hilsener fra Jørgen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det viktigste er jo at det gikk bra med deg tross alt. God bedring.
   Hilsen RulleRolf

   Slett
 2. This is wonderful article. Good job and keep it up.
  Vashikaran Expert in Mumbai

  SvarSlett
 3. This blog reminds me of something. Nice Shootout that's why I come again and again to visit your blog. such great photography...
  If you feel any problem in life then contact
  Love marriage solution expert
  pt. Raja Ram Jyotshi

  SvarSlett