Totalt antall sidevisninger

søndag 24. juni 2018

Frivillighet.

Når noen spør meg om jeg kan stille opp på et arrangement som støttepadler så sier jeg ja om jeg har en mulighet. Det er nesten skammelig at ikke flere gjør det. Jeg la ut en forespørsel på FUP Norge og det var kun et menneske som svarte og det ganske så umiddelbart også. Stor takk til deg Cecilie, ikke bare er du veldig søt, men du er jaggu meg en habil padler også og du padler raskt. Mange klemmer fra meg og arrangement ansvarlig for vel utført jobb i de tidlige morgentimer. Ble jo ikke så mye rødvin i går da jeg måtte stå opp klokken 03.45 en søndag morgen. Jeg tar igjen drikkinga nå og et ukjent antall glass med rødvin skal fortæres i et dertil egnet tempo utover denne flotte ettermiddagen. Har jo også akkurat kommet inn fra en liten tur med velomobilen og livet leker akkurat nå. Fiskene svømmer rundt i dammen, 3 flotte bikkjer ligger og sover i sofaen etter en spennende skogstur. Jeg drikker rødvin og skriver dette samtidig som jeg skriver på en tale som skal holdes på New Zeland om kort tid, det inkluderer synging....
Første start gikk 05.00 fra Surka.


Starten på halv triathlon, Cecilie er klar som et egg, husk bare på at du ikke er med på konkurransen da ;ø) 

Bare litt deilig vær i dag.

Jeg er glad det ikke er jeg som svømmer og skal sykle eller løpe i dag.

På vei opp til syklene, på triathlon så er det 18 mil på sykkel, 1/2 triathlon er bare 9 mil....
En ansvarlig arrangements ledelse i Frode gjorde dette til en lek selv om deltager antallet ikke var så veldig høyt, så stiller vi opp neste gang også om det trengs. Det er viktig at slike arrangementer kan holdes og da er det like viktig at de frivillige kommer på banen også. Padling er ikke bare å komme seg ut til en øy og legge ut bilder på hvor flott vi har det nå, padling er også en liten jobb, men det gjelder kanskje de som er mer erfarne, hva vet vel jeg.
Jeg stiller opp på det meste.
Et lite sidesprang her, husker jeg tok opp i en herværende klubb om vi skulle stille opp som letemannskaper hvis noen var savnet eller at man mistenkte at de hadde valgt å forlate dette livet, les let etter mulige lik. Kajakken er jo et glimrende redskap i så måte, det svaret jeg fikk var ikke bra og sånne ting skjønner jeg ikke. Det ville jo vært frivillig å være med på en slik "søkegruppe" men så lite velvilje er det altså i en klubb..... Nei først meg selv, så meg selv og siden meg selv.

6 kommentarer:

 1. Glimrende skrevet Rolf - Har vært med på en del slik her å.. Mener det siste om søke etter lik ble tatt opp på padleforumet en gang - Er ikke mange som er der å klarer den for da må de gå over en egengrense for hva de klarer psykisk - Jeg ser den -- Mye ord lite handling fra er observasjoner rundt slik - + mye mer

  SvarSlett
 2. Hvis det kan være en trøst, jeg fikk to med meg på leteaksjon etter en antatt omkommet i helgen - og flere meldinger fra folk som ville vært med om de hadde vært hjemme. Så noen fins ennå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Miamaria, jeg sier ikke at de ikke finnes :ø) Det var det svaret jeg fikk fra leder som sjokkerte meg da det var snakk om å opprette en søkegruppe som kunne stille seg tilgjengelig for politiet i gitte situasjoner. Basert på frivillighet og egen psyke om man vil utsette seg for noe som dette.

   Slett
  2. Noen egen søkegruppe har det ikke akkurat vært snakk om her, men jeg kan jo orientere hva leder her svarte da vi ble forespurt om padleklubben kunne tenke seg å delta i søket. Det var nokså enkelt: "Selvfølgelig!"
   Da styret ble orientert av leder om dette, var det bølgen tvert. (Som vi har som symbol istedenfor tommel opp, på Facebookchatten vår)

   Slett
  3. Så utrolig bra, skulle ønske det hadde vært det samme her, men denne lederen blir vel aldri noe leder noe mer så som at jeg aldri blir noe medlem noe mer heller :ø)

   Slett