Totalt antall sidevisninger

søndag 3. juni 2018

Velomobil søndagstur.

Det er jaggu meg bedre å sykle når det er så varmt, lettere å rulle er det også...... Sykkelhjul ruller lett, ikke sant?
Det er en liten ting og det er at det er for varmt i dag, for varmt til å holde på i hagen, for varmt til å padle og egentlig for varmt til å sykle også. Som noen har sagt før det er dumt å angre på det man ikke gjorde og da er det bedre å angre på at man valgte en velomobil i dag. Pussig nok så angrer jeg ikke på at jeg valgte bort padlingen, kanskje det blir et mønster her, hmmm.

Garasje start er kult, memo til eget bruk få satt den jævlig snøfreseren i stallen, NÅ!!!!
Skulle egentlig ha startet litt før på dagen men en morgenstund er ikke å forakte det heller. Veien blir til mens man tråkker og turen går over Semslinna og mot Sandefjord på gamle E18, her er det flotte sykkelveier og kilometer etter kilometer tilbakelegges i et hyggelig tempo.

Virago er vel ikke den peneste motorsykkelen jeg vet om. Så lenge Bjørn er fornøyd så er det bra.
Bjørn er jo tidligere eier av velomobilen og en veldig likandes kar. Ble en god halvtimes prat på Sem før vi begge rullet videre. Det er forresten veldig morsomt å møte en motor syklist som veiver med armene og jeg kjente han såklart ikke igjen med det første.
Bjørn er varmere enn meg ingen tvil om annet.
Veloselfie
66 kilometer i timen, det ble en ny rekord i dag også, da tok jeg ikke bilde.... Greit å holde tunga rett i munnen.

Som sagt så satt jeg en ny farts rekord i dag, forleden helg så satt jeg også en ny rekord og den ble på 77 kmt, gamle var på 71,2 kmt. I dag derimot så smasha jeg til med 87,2 kmt og det føles helt greit egentlig, så ble det 85,6 kilometer med tråkking i varmen men som jeg har skrevet tidligere så er det egentlig for varmt i dag. 2 liter vann og en banan og et kalori forbruk (ifølge Sportstracker) på 4277. Er fornøyd med dagen da.
På Dyrsøveien i de dype skoger i Andebu

Var et biltreff i Bokmoa i Stokke, tenkte jeg skulle trille innom men jeg var litt for varm.
Det morsomme var at her hvor bildet er tatt omtrent så holdt jeg innpå 60 kmt og flere av disse sportsbilene ga meg tommelen opp og en ba meg også tenke på fartsgrensa ;ø)
Sa jeg at jeg gleder meg til neste tur? Gjett

1 kommentar: